Nagyvonalú teraszokra válassz exkluzív teraszburkolatot!

Sokan tervezik az erkély, a terasz felújítását, hogy jó időben maximálisan élvezhessék a friss levegőt és a kültér kínálta lehetőségeket, így ha Te is ez előtt állsz, figyelmedbe ajánljuk az exkluzív megjelenést biztosító WPC burkolatokat.

 

Egy megfelelően burkolt és berendezett terasz a kültéri nappali lehet a meleg hónapokban, ahol ugyanolyan kényelmet biztosíthatunk, mint odabent, pihenhetünk, grillezhetünk, étkezhetünk, vendégeket hívhatunk. Az otthonosság megteremtéséhez nemcsak komfortos és tetszetős bútorokra, de melegséget sugárzó teraszburkolatra is szükség lesz.

 

Sokan szavaznak szépségük miatt a barátságos fapadlózatokra, azonban kevesen vannak tisztában azzal, hogy a karbantartásuk mivel jár. Mi lehet a legjobb választás, ha ragaszkodunk a famintázathoz?

 

Környezetbarát és gondozásmentes. Mi az?

 

A WPC teraszburkolat sokak tetszését elnyerte, népszerű választás a külterek padlóinak fedésére, ugyanis számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik. Ha még nem ismered ezt az anyagot, de hosszú távú és alacsony karbantartási igényű megoldást keresel a kültér burkolására, ideje megismerkedned a korszerű WPC-vel!

 

A környezetbarát, 100%-ban újrahasznosított farostból és hőre táguló műanyagokból készült modern kompozit anyag a 2 összetevő legelőnyösebb tulajdonságait egyesíti. A WPC rendkívül ellenálló, tartós, ugyanakkor látványában a természetes fára hasonlít, amelyet a komponensek magas hőmérsékleten történő préselésével állítanak elő. A WPC burkolatok időtálló, gondozásmentes megoldást jelentenek, a prémium panelek felületének megjelenése és tapintása megtévesztően hasonlít a valódi fafelületek esztétikájához.

 

Miért válaszd a WPC-t?

 

A robusztus kompozit anyag kopásálló, rezisztens az időjárás viszontagságaival szemben, tartós és hosszú élettartamot garantál, illetve a fával ellentétben nem szálkásodik, nem vetemedik. Nagyszerű megoldás a teraszok burkolására, hiszen mezítláb is kényelmes és a felületi kiképzésnek köszönhetően csúszásmentes, biztonságos.

 

Anyagában színezett, így nem árt neki az UV-sugárzás, nem fakul, újrafesteni sem kell. Gondozásmentes, könnyen kezelhető, az ápolása sem igényel idő- és energiaráfordítást, olajozni nem kell, a tisztítása seprűvel és vízzel elegendő. Ideális választás, ha nem szeretnél sok időt fordítani a teraszburkolat karbantartására, mégis hosszú időn át szép megjelenést szeretnél. 

 

Prémium teraszburkolat az igényeseknek

 

Szeretnéd, ha az időjárásnak kitett terasz fa megjelenésű és tapintású burkolata nem veszítene a színéből és a szépségéből az elkövetkezendő 15-20 év alatt? Megoldás a WPC teraszburkolat, amely megtévesztően hasonlít a valódi fafelületek természetes mintázatához, ráadásul a felülete bordázott, ezáltal nedves időben csúszásmentes. Tökéletes szürke és unalmas betonlépcsők, kerti padok, ülőkék fedéséhez.

 

Válaszd a prémium WPC teraszburkolatot és élvezd a fa látványát és a műanyag tartósságát, gondozásmentességét hosszú évekig!



loading...