Pető Péter: Magyar Péter a rogánizmusra hasonlít

Magyar Péter látható a képén Pető Péter bejegyzésében.

Pető Péter újságíró, politikai elemző bejegyzést tett közzé a közösségi oldalán. A Magyar Péter kapcsán írt posztját alább idézzük:

„Talán egy pillanatra érdemes megállni.

Magyar Péter egyik (nem merem írni, hogy legutóbbi, mert gyorsan érkezik a következő) Facebook-posztjában Dezső Andrást “oknyomozóként”, aztán propagandistaként emlegeti.

Mármost, Magyar Péter a legutóbbi időkig a most tónizott Rogán rendszerében írt alá – saját maga állítása szerint – túlárazott szerződéseket, hogy – egészítem ki én – a propaganda működtetése és a közpénz elvitele zökkenőmentes legyen.

Dezső András komplett újságírói karrierje olvasható az interneten. Panyi Szabolcs társaságában kapott Soma-díjat a moszkvai agrárattassé ügyeinek feltárásáért, de kapott azért is, szintén Panyi és Hava Nikita társaságában, mert Rogán Antal számos jobbkeze egyikének, Kertész Balázsnak a munkásságát feltárták, ahogyan évekkel a hajós orgiának köszönhető vizuális illusztrációval új lendületet kapó Borkai-ügy újrarobbanása előtt feltárta a gyanús audis-földes ügyletet. Aztán folytathatnánk napestig könyvektől más cikkekig.

A konkrét, családi ügyben mindenki azt hihet, amit akar, egészen addig, amíg a teljes igazság, vagy legalább a legigazabb verzió ki nem derül. Mindenki gondolhatja messiásnak Magyart, ő maga is természetesen ráismerhetett ilyetén, azaz 2024 tájt a rendszer romlottságára, tőlem rendszerváltó erő is lehet, ha a rendszerváltásra váró szavazóknak rá van igénye.

Ám addig is: az, hogy Magyar Péter propagandistázza a legfontosabb magyar újságírók egyikét, amiért megkereste egy olyan ügyben, ami neki nem tetszik, egyúttal forrása felfedését követeli, az egyetlen dologra hasonlít kísértetiesen: a rogánizmusra. És semmi másra.”

Maradj tájékozott, olvass tovább! Az Ellenszél további cikkeiért kattints ide! Unod a politikát? Főzz valamit az EllenLábassal!

loading...