Ötpárti közös jelöltként komoly esélyes a DK-s képviselő az előválasztó Budafokon

Véget ért az előválasztás: a DK-s Perlai Zoltán az ellenzék közös jelöltje
Perlai Zoltán, Budafok

Budafokon is legyőzhető a Fidesz! A felmérések szerint reális esély van arra, hogy az ellenzék megszerezze a polgármesteri pozíciót Budafok-Tétényben. Az öt párt által támogatott Perlai Zoltán ellenfele az előválasztáson csak a Momentum támogatását élvezi.

Budafoki ellenzéki körökben egyértelmű a vélekedés, hogy Perlai Zoltánnak kell kihívnia Karsai Ferencet, a fideszes kerületi vezetőt. Feljogosítja erre önkormányzati tapasztalata, születése óta budafoki helyismerete, népszerűsége, és az a tény, hogy nem csak a DK, hanem az MSZP, a Párbeszéd, az LMP és a Jobbik támogatását is megkapta már az előválasztásra is.

Havasi Gábor, akit a kerületben kevesen ismernek, és a párton belül is megosztó személyiség, csak a Momentum támogatja.

Perlai ráadásul – Lendvai Ildikó kampányfőnökeként – két győztes országgyűlési választást is fel tud sorakoztatni. A hétvége óta erős DK-s jelenlét érződik a XXII. kerületben. Kitelepülések, szórólapozas jelzik, hogy a legerősebb ellenzéki párt nagyon komolyan veszi az előválasztást is, hogy utána a demokrata oldalra húzza át Budafok-Tétényt az önkormányzati választáson.

Budafokon nagy eséllyel indul Perlai Zoltán.

Budafokon van esély a győzelemre, ahogy a régióban is. Erről Dr. Bősz Anett beszélt, méltatva Perlai Zoltánt, és felhívva a figyelmet arra, hogy a személye garancia a térség ellenzéki polgármestereivel való együttműködésre, és Budafok-Tétény szakszerű stratégiával való fejlesztésére.

Maradj tájékozott, olvass tovább! Az Ellenszél további cikkeiért kattints ide! Unod a politikát? Főzz valamit az EllenLábassal!

loading...