Árnyékkormány: a Szuverenitásvédelmi Hivatal vizsgálja ki a kínai rendőrök ügyét!

Mustó Géza látható a képen. A DK a Szuverenitásvédelmi Hivatal munkatársaihoz fordul.

Kínai rendőrök magyarországi bevetéséről kötött megállapodást az Orbán-kormány, amely súlyosan sérti Magyarország szuverenitását. Ezért most bizonyíthat az ellenzéki pártok, a szabad média és a civilek vegzálására felállított szervezet: a Szuverenitásvédelmi Hivatal felé fordulunk, hogy vizsgálja ki, mit keresnek egy idegen ország rendőrei a magyar utcákon – adta hírül Mustó Géza árnyék-belügyminiszter.

Az Árnyékkormány szerint semmi keresnivalójuk a kínai kommunista diktatúra rendőreinek Magyarországon, mert ez súlyosan sérti a magyar állam függetlenségét, és komoly nemzetbiztonsági kockázatot hordoz.

Nem csoda, hogy az Orbán-kormány titokban tartja, hogy milyen felhatalmazása, intézkedési jogköre lesz a kínai rendőröknek. Továbbá azt sem tudni, hogy önállóan is eljárhatnak-e a Kínai Népköztársaság rendőrei, illetve meddig tart majd a közös járőrszolgálat. Ha tehát bármit is ér a keleti diktatúrák módszereit másoló Orbán-rendszer Szuverenitásvédelmi Hivatala, akkor az Árnyékkormány bejelentésére ki kell vizsgálnia a kínai rendőrök hazai bevetését. Ha nem cselekszenek, azzal csak azt bizonyítják, hogy az Orbán-kormány külföldi diktatúrák segítségével épít belföldi diktatúrát – fogalmazott Mustó Géza.

Ne feledjük, hogy a rendőrök nem feltétlenül viselnek egyenruhát! Soha nem gondoltuk, hogy egy olyan országban élhetünk, ahol kínai rendőrök figyelhetnek meg minket. Miféle adatokat fognak gyűjteni rólunk, és mi célból? Miért engedik őket egyáltalán be az országba? Sok kérdés megválaszolatlan, és több mint baljós. Reméljük, a Szuverenitásvédelmi Hivatal működésbe lép. Ha nem, az is beállhat a kínai rendőrök közé.

Maradj tájékozott, olvass tovább! Az Ellenszél további cikkeiért kattints ide! Unod a politikát? Főzz valamit az EllenLábassal!

loading...