Vadai Ágnes: Balog Zoltán mondjon le minden pozíciójáról

Vadai Ágnes a NATO tagságunkról beszélt.

Vadai Ágnes a DK országgyűlési frakcióvezető-helyettese, alelnöke sajtótájékoztatót tartott, amelyben közli: Balog Zoltán minden pozíciójáról való lemondását követeli a Demokratikus Koalíció.

Igaz-e, hogy a kegyelmet kapott K. Endrét a szabadulása után református presbiterré választották? – Teszi fel a kérdést Vadai Ágnes.

Sajtóhírek szerint az elnöki kegyelemmel kiengedett pedofilsegítőt, K. Endrét a szabadulása után presbiterré választhatta a Bicskei Református Egyházközség. A Balog Zoltán által vezetett egyházkerület szerint tehát egy olyan ember, aki megerőszakolt gyermekeket kényszerített hallgatásra, méltó lehet presbiternek.

Vadai Ágnes elmondta, hogy ha ez igaz, K. Endre presbiterként akár

  • gyermekek közelébe is férkőzhetett,
  • végezhetett gyermekszolgálatot,
  • részt vehetett akár gyermekek hitoktatásában is.

Orbán lelkésze, Balog Zoltán ezek szerint tényleg bármit megtehet. Akár egy elítélt pedofilsegítőt is visszaküldhet a gyerekek közé az elnöki kegyelme után.

A Demokratikus Koalíció Balog Zoltán azonnali lemondását követeli minden egyházi pozíciójáról!

Elég volt abból, hogy az orbáni pedofilhálózat részeként a Balog vezette református egyházkerület egy pedofilsegítőt mentegethet. Visszaengedheti akár a gyermekek közé is! Ha a pedofilsegítő K. Endre valóban presbiter lett a bicskei egyházközösségben, arról Balog Zoltánnak minimum tudnia kellett. Ennél is valószínűbb, hogy ő maga intézte a pedofilsegítő kinevezését.

Következmény, kormányzati elhatárolódás és bocsánatkérés sincs, Balog Zoltán az orbáni pedofilhálózat részeként pedig szabadon folytathatja, amit K. Endre kegyelmének támogatásával elkezdett. A DK Orbán lelkészének és volt miniszterének azonnali lemondását követeli minden egyházi pozíciójáról” – fogalmazott Vadai Ágnes.

Maradj tájékozott, olvass tovább! Az Ellenszél további cikkeiért kattints ide! Unod a politikát? Főzz valamit az EllenLábassal!

loading...