Orbán évértékelőjén kínos meglepetés érte a miniszterelnököt

Orbán évértékelőjén kínos meglepetés érte a miniszterelnököt.

Orbán évértékelőjén kínos meglepetés érte a miniszterelnököt és minden kormánytagot, aki az eseményre igyekezett. A Várkert Bazárnál ugyanis nem várt vendégek, a bicskei gyermekáldozatok hangja fogadta őket a DK fiataljainak jóvoltából.

Orbán Viktor évértékelője előtt a bicskei pedofil igazgató áldozatainak, illetve a gyermekotthon dolgozóinak hangját játszották be hangszórókon a Várkert Bazárnál a Demokratikus Koalíció ifjú politikusai.

Mészáros Dávid a helyszínen úgy fogalmazott: Orbán az évértékelőjén elszámolhat azzal, hogy elnöki kegyelemhez segített egy pedofilsegítő bűnözőt, aki eltussolta a bicskei gyermekotthonban elkövetett szexuális bűncselekményeket. Hozzátette: a miniszterelnök kiszolgálta egy nagyhatalmú pedofilhálózat akaratát, amelynek csápjai a kormányig és a köztársasági elnöki hivatalig kúsztak. Orbán megszabadult ugyan Novák Katalintól és elvitette vele a balhét, a bicskei gyerekáldozatoktól azonban továbbra sem kért senki bocsánatot.

Ali Abd El Rahim, a DK politikusa ezután elmondta, hogy a hangszórókból az orbáni pedofilhálózat áldozatainak hangja is szól, ez a hálózat pedig mélyen beette magát a magyar állam szövetébe. A pedofilok és bűntársaik, az elnöki kegyelmet osztogató, kegyelemért lobbizó pedofilsimogató politikusok együtt alkotják az orbáni pedofilhálózatot. „A Demokratikus Koalíció azonban mindent megtesz azért, hogy az orbáni pedofilhálózat működését felfedjük és felszámoljuk! Meg fogjuk védeni a gyerekeket és az unokákat, akármilyen magas kormányzati szintről is működtetik az orbáni pedofilhálózatot” – fogalmazott Ali Abd El Rahim.

Az Orbán évértékelőjén történtekről videót is készítettek a DK-s fiatalok:

Maradj tájékozott, olvass tovább! Az Ellenszél további cikkeiért kattints ide!

loading...