A DK aktivistái hangfallal mentek a Karmelitához: nem zenéltek

A DK aktivistái elvitték az áldozatok hangját a karmelitához.

A DK aktivistái elvitték a bicskei gyermekotthon áldozatainak hangját a Karmelita kolostor elé. Ott játszották le a különféle beszámolókat.

A DK aktivistái hangfalat vittek a Karmelita kolostorhoz, hogy lejátsszák Orbán Viktornak a bicskei gyermekotthon áldozatainak és a korábban ott dolgozók hangját. Az aktivisták Orbán Viktort, Novák Katalint és Varga Juditot ábrázoló „pedofilsimogatók” feliratú táblákkal is tiltakoztak az ellen, hogy Orbán Viktor és a fideszes pedofilhálózat tagjai örökre el akarták hallgattatni a bicskei gyermekotthon áldozatait.

A DK aktivistái azért mentek a Karmelita elé, hogy szembesítsék a miniszterelnököt a bűneivel. Azért, hogy Orbán Viktor soha ne felejtse el azoknak az áldozatoknak a hangját. Azokét, akiket az elnöki kegyelemmel szabadon engedett K. Endre akart elhallgattatni.

Ali Abd El-Rahim, a DK aktivistája az akció során elmondta: a pedofilsegítő K. Endre elnöki kegyelme világosan megmutatta, hogy az Orbán-rendszer nem a gyerekeket, hanem a pedofilokat védi. A pedofilokat kiengedi a börtönből, az áldozataikat megalázza, semmibe veszi és elhallgattatja ez a rendszer. Azért teszi ezt, hogy soha, senki ne tudja meg, hogy a fideszes pedofilhálózat a törvények felett áll.

„Ezért kell felderíteni és elszámoltatni Orbán pedofilhálózatát az utolsó szexuális ragadozóig, hogy Magyarország végre békés és biztonságos haza legyen és ne az orbáni pedofilhálózat vadászterülete!” – fogalmazott Ali Abd El-Rahim.

Maradj tájékozott, olvass tovább! Az Ellenszél további cikkeiért kattints ide! Szeretsz főzni? Kiváló receptötletek olcsón az EllenLábas csatornán.

loading...