A kegyelem óta dolgozott iskolában a pedofilsegítő? – kérdi a DK

Barkóczi Balázs látható a képen. A DK leleplezi, ki a HVG által bemutatott bántalmazó.

A DK válaszokat követel: dolgozott-e oktatási vagy szociális intézményben az elnöki kegyelem óta a szabadon engedett pedofilsegítő?

Mint ismert, Novák Katalin és Varga Judit úgy engedtek ki a börtönből egy pedofil bűncselekményekben érintett elítéltet, hogy az elkövető nincs eltiltva a gyerekektől. K. Endre a kegyelme óta szabadon visszamehetett a gyerekek közé, dolgozhatott akár iskolában, akár óvodában, akár gyermekekkel foglalkozó szociális intézményben is. A DK azért is nyújtott be pedofilellenes törvénycsomagot az Országgyűlésnek, hogy ezt megakadályozza, K. Endre esetében azonban ez már megtörtént, és a kormány eddig azt sem árulta el, hová lett a pedofilsegítő.

A Demokratikus Koalíció tudni akarja, hogy visszament-e a gyerekek közé K. Endre? Jogunk van tudni, ahogy akár most, akár az elnöki kegyelem óta eltelt időszakban dolgozott-e iskolában, akár óvodában, akár gyermekekkel foglalkozó szociális intézményben a pedofilsegítő bűnöző? Válaszokat követelünk a kormánytól! Elég volt a pedofilsimogatók titkolózásából, minden magyar édesapának és édesanyának joga van tudni, ha ez az ember valamely oktatási vagy szociális intézménybe tette be a lábát. Az ügy kapcsán a DK minden jóérzésű embert arra kér, hogy támogassák a DK aláírásgyűjtését, hogy ne lehessen egy pedofilsimogató a köztársasági elnök!

Barkóczi Balázs sajtótájékoztatóját itt láthatod:

Szeretsz főzni/sütni? Kiváló receptötletek, olcsón és kreatívan az EllenLábas csatornán. Maradj tájékozott, olvass tovább! Az Ellenszél további cikkeiért kattints ide!

loading...