Mustó Géza lesz a DK polgármester-jelöltje Kőbányán

Mustó Géza lesz a DK polgármester-jelöltje Kőbányán.

Mustó Géza, Kőbánya rendvédelemért és közbiztonságért felelős alpolgármestere, árnyék-belügyminiszter a Demokratikus Koalíció polgármester-jelöltje Kőbányán.

A művelődésszervezőként végzett Mustó Géza 2017-től lett külsős tag Budapest X. kerületi önkormányzatának Pénzügyi és Gazdasági Bizottságában, 2019-től pedig alpolgármesterré választották. 2021-ben Dobrev Klára felkérésére az Árnyékkormány árnyék-belügyminisztere lett.

A Demokratikus Koalíció szerint Mustó Géza olyan polgármester lesz, aki sikeresen és hatékonyan képviselheti Kőbánya érdekeit a Fővárosi Közgyűlésben. Széles körű gazdasági és önkormányzati tapasztalatai segítségével Mustó Géza fel fogja számolni a kőbányaiakat érintő legégetőbb problémákat.

Mustó Géza, polgármesterré választása után érdemben fogja javítani a közbiztonság és a lakhatás helyzetét, segíteni fogja Kőbánya rászoruló családjait és idős lakosait, valamint lényegesen dinamikusabbá fogja tenni a kerület fejlődését. Ehhez kérjük a kőbányaiak támogatását” – zárja közleményét a Demokratikus Koalíció.

Az Ellenszél további cikkeiért kattints ide! Kövess minket a Facebookon is ide kattintva!

loading...