Alföldi Róbert nem kertelt: kitárta, mit gondol a balesetről

Alföldi Róbert elmondta, mit gondol a balesetről.
Kép forrása: Alföldi Róbert/Facebook

Alföldi Róbert a közösségi oldalán adott hangot annak a véleményének, amit a Nemzeti Színházban történt balesetről gondol. Szerinte nem azzal kell foglalkozni, hogy ki mond le, vagy hogy ki fogadja el a lemondást.

Alföldi Róbert bejegyzése:

Nem az a fontos most, hogy ki mikor mondott le, – nota bene felénk az elég ritka, hogy valaki valóban felelősséget vállal -, nem az a fontos, hogy ki fogadta el, vagy sem, nem a szimpátiák vagy egyebek a fontosak a Nemzeti Színházban történt szörnyű balesettel kapcsolatban.

Egyetlen dolog fontos!

Hogy a két kollégánk minél hamarabb és teljesen gyógyuljon és épüljön fel! És amíg ez megtörténik, addig  minden segítséget – anyagit is! – megkapjanak. EZ MOST A FONTOS!

Kedves Kollégák, sok erőt és mielőbbi teljes gyógyulást! Most van az a pillanat, amikor az egész szakma, mindentől függetlenül veletek van és rátok gondol.

Gyógyuljatok!” – zárja sorait Alföldi Róbert.

A Nemzeti Színház bejelentette:

„Vidnyánszky Attila vezérigazgató a péntek esti sajnálatos baleset hatására, elismerve vezérigazgatói felelősségét, lemondott a Nemzeti Színházban betöltött posztjáról. Döntéséről tájékoztatta Csák János kulturális és innovációs minisztert.”

Nem sokkal később a Kulturális és Innovációs Minisztérium közölte:

„Csák János miniszter a színházban történt balesettel kapcsolatos vizsgálat lezárultát követően foglalkozik a kezdeményezéssel, addig is Vidnyánszky Attila maradéktalanul ellátja a színház vezetésével összefüggő feladatait. A Minisztérium továbbra is folyamatos kapcsolatot tart az intézménnyel és figyelemmel követi a vizsgálati eljárást”  – írták.

Az Ellenszél további cikkeiért kattints ide!

loading...