Azahriah kapcsán Geszti Péter is megszólalt – ezt nem vártuk tőle

Azahriah és Geszti Péter.

Geszti Péter interjút adott a Femcafe-nak, ahol Azahriah sikeréről beszélt. Azt azonban nem vártuk volna tőle, hogy tapasztalt zenészként így nyilvánuljon meg egy fiatal társáról. Talán a féltékenység motiválja, talán valami más, de szavaiból némi lekicsinylés tűnik ki.

Azahriah népszerűsége szerinte valahonnan jött, de nem tudjuk honnan, viszont akár cipőket is árulhatott volna.

„Érdekelne, hogy ő egyébként hogy él, hogyan és mennyit dolgozik, vagy épp mit gondol arról, hogy miből is áll össze az ő sikere. Nagyon tehetséges fickónak tartom őt, és nincsenek véletlenek: az nem úgy van, hogy valaki máról holnapra csak úgy jön és híres lesz valamivel, amiről nem is tudjuk, hogy micsoda” – mondta Geszti. Lehetséges, hogy ő maga már nem követi a fiatal trendeket, de egy 21 éves srác tekintetében mégis mit vár? Honnan jött volna, ha nem máról a holnapra? Talán 5 évesen kellett volna befutnia?

Geszti folytatja a csipkelődést, Azahriah akár cipőket is árulhatott volna szerinte

„Az ő sikerének az oka szerintem részben a zeneisége, részben pedig a karaktere, a személyisége. Emögött ott van még a social media storm, azaz a közösségi média vihar is. Vagyis a tudatosan felépített youtuber karrierjének egy pontján, mire összeszedett magának többszázezer követőt, egyszer csak előállt valamivel, ami jelen pillanatban egy zenei produkció, ami iránt óriási az érdeklődés azoktól is, akik őt már alapból követték egy egészen más dolog miatt. Ezen az alapon egyébként jöhetett volna azzal is, hogy sneakereket kezd el gyártani, azt is nagyon nagy számban megvették volna – ez persze nem von le semmit az ő zenei érdekességéből” – válaszolt az interjúkérdésre Azahriah kapcsán Geszti Péter. Az „összeszedett magának többszázezer követőt” rész megmosolyogtató, hiszen úgy beszél róla a zenész, mintha az annyira könnyű feladat lenne. Ennek van egy folyamata, és ahogy egyre többen megismerték, annál több követője lett. Ez önmagában komoly teljesítmény.

Korábban az Ellenszél is írt róla, hogy Azahriah zenei tehetségét olyanok is elismerték, akik maguk is eljutottak a világhírnévig. Varnus Xavér véleményét például itt olvashatja. Geszti Péter tehát lehet, hogy nem követte a fiatal zenészt, de mások igen, „tudták, hogy micsoda.”

További cikkeinkért kattints ide!

Varnus Xavér elmondta a véleményét Azahriah kapcsán

loading...