Gyurcsány Ferenc szenzációs videóban parodizálja Orbánt

A DK szerte az országban megállapodásokat kötött.

Gyurcsány Ferenc a közösségi oldalán publikált egy videót, amelyben Orbánt utánozza. Az egyik munkatársa pedig úgy szól hozzá, ahogy a sokak által látott videón az újságíró a miniszterelnökhöz.

Korábban az Ellenszél is beszámolt róla, hogy Orbán egy olyan tömbházba tartott, ahol pszichológiai terápiákat folytatnak, miközben a sajtó munkatársa megpróbálta őt megkérdezni aktuális ügyekről. Először mutatjuk az eredetit, majd a Gyurcsány Ferenc féle verziót.

Orbán egy mukkot sem szól a kérdezőhöz, flegmán elsétál mellette. Most pedig Gyurcsány Ferenc videója következik, ahol az elhíresült jelenetet parodizálja az új Tiktok-csatornáját bemutatva.

A hivatalos TikTok csatorna itt érhető el. A kettő jelenet közötti különbség szemmel látható. Míg Orbán a sajtót figyelmen kívül hagyva sétált el az utcán, addig a DK elnöke épp azt jelenti be, hogy újabb felületen érhető el. A Tiktokon is megtalálják őt, van humora, Orbánt parodizálja, mert fel akarja hívni a figyelmet arra, hogy lehet másként is politizálni.

Gyurcsány Ferenc szóba áll az újságírókkal a valós életben, testőrök nélkül közlekedik és minden internetes platformon kommunikálhatunk vele. Mostantól a Tiktokon is, ahol nagyon hamar összegyűjtött sok követőt.

Orbán megszorításokkal kommunikál. A rossz kormányzást újabb és újabb sarcokkal próbálja meg ellensúlyozni. Nem folytat párbeszédet a magyarokkal, őt egyáltalán nem érdekli a sorsunk.

Olvasóinkra bízzuk, hogy a két politikust miként ítélik meg, de talán a fideszes szavazók is látják a lényegi különbséget a hozzáállásukban.

További cikkeinkért kattints ide!

loading...