Új szakmát szeretnél? Ezek a legnépszerűbb tanfolyamok Szeged városában!

A felnőttképzés egy remek lehetőség arra, hogy új szakmát szerezzünk, akár azért, mert a főállásunk mellett kezdenénk valamilyen jövedelemhozó tevékenységbe, akár azért, mert unjuk a régi munkánkat és váltanánk. Szegeden számtalan tanfolyam elérhető fiatalok és idősebbek számára is!

 

Népszerű tanfolyamok Szegeden

 

Szeged egyetemi város és sok középiskola is működik itt, igazán pezsgő a szellemi légkör, szívesen jönnek ide tanulni az emberek. Főleg, ha elmondjuk, hogy az országosan elérhető felnőttképzési tanfolyamok Szeged városában is folyamatosan indulnak!

 

A helyi lakosokon kívül a főiskolások, egyetemisták, a kollégisták és a környékről bejárók is hamar szerezhetnek egy új szakmát, ha elvégeznek a városban egy képzést: a legmegfelelőbb tanfolyam kiválasztásához a TanfolyamGURU.hu oldalán érdemes szétnézni.

 

Itt gyűjtötték össze ugyanis azokat a felnőtteknek szóló tanfolyamokat, tréningeket, kurzusokat, amelyekre bárki beiratkozhat, amennyiben megfelel a jelentkezés feltételeinek. Hogy mik ezek, az szakmánként változó, de az biztos, hogy pár hónap alatt megszerezhető a tanúsítvány e tanfolyamok végén.

 

Vannak nagyon népszerű tanfolyamok Szegeden, ezeket mutatjuk be most részletesebben.

 

Sminkes és szempillaépítő képzés

 

A szépészeti szakmák iránt érdeklődők számára jelenthet örömöt, hogy a városban indul sminkes és szempillaépítő képzés. Erre akkor lehet jelentkezni, ha már van érettségink, és megfelelünk az egészségügyi alkalmassági vizsgálaton, szakmai előképzettség azonban nem szükséges.

 

Sok fodrász és műkörmös, sőt fotós is jelentkezik a tanfolyamra, hogy repertoárjukat bővítsék, plusz jövedelmet szerezzenek, tanácsokkal tudják ellátni vendégeiket, ügyfeleiket.

 

A sminkes és szempillaépítő képzés Szegeden 8 hónapon át tart, az elméleti órák online vannak, azonban a gyakorlatokon személyesen meg kell jelenni.

 

Kazánkezelő (2-12 t/h között) tanfolyam

 

Ez is igazán népszerű képzés Szegeden, hiszen sok olyan ipari létesítmény van a városban, ahol a kazánkezelőkre nagy szükség van. A tanfolyam kedvezményes áron érhető el, és akár részletekben is fizethető.

 

Táplálkozási tanácsadó képzés

 

A nők körében ez az egyik legkeresettebb tanfolyam Szeged városában. A tudatosság, az egészséges életmód iránti elköteleződés miatt is nagy az igény táplálkozási tanácsadókra, de sajnos azért is olyan népszerű ez a szakma, mert sokan küszködnek valamilyen emésztési problémával.

 

A táplálkozási tanácsadó képzés elvégzésével önmagunk és családunk számára is sokkal egészségesebb ételeket készíthetünk, és segíthetjük azokat is, akik laktóz- vagy gluténmentes étkezést folytatnak.

 

Fegyveres biztonsági őr tanfolyam

 

Ehhez a képzéshez érettségi megléte szükséges. Sok fiatal választja ezt a szegedi képzést, mert igazán jól fizető, érdekes szakmáról van szó.

 

Ha a felnőttképzés Szeged városában téged is érdekel, akkor nézz szét a TanfolyamGURU.hu oldalán, ahol minden információt megtalálsz ezzel kapcsolatban egy helyen!loading...