Bögre, az örökzöld ajándék: 5+1 ok, amiért soha nem megy ki a divatból!

Ha ajándékozunk, szeretnénk, hogy a másik fél örüljön neki. Vagy legalábbis, legyen a meglepetésünkből valami haszna, ne csak egy tizedik porfogó legyen a szekrényében. Egy egyedi bögrével mindkét feltételnek eleget tehetünk – sőt, még ennél is többnek! 

 

Ajándékozás: az esztétikum és a praktikum harca

 

Ez a két tényező alapvetően megfér egymás mellett, de szuveníreknél sajnos nem mindig. Egy fűkasza például kétségkívül praktikus, azonban nem valószínű, hogy szépnek titulálnánk. Egy kitűző pedig lehet nagyon csinos, de különösebb funkciója – az ízlésünk kifejezésén túl – nincs. Az Ajándék Magic egyedi bögrék izgalmas választékát kínálja neked is, ha egy dekoratív és hasznos tárggyal lepnél meg egy számodra fontos személyt.

 

Egy uniszex ajándék: a bögre ajándékozásának sok-sok előnye

  • Hasznos

Ha kifogy a konyhaszekrényből a pohár (főleg egy munkahelyen), mindig jól jön egy-két plusz darab. Otthon vagy akár egy kollégiumban a helyzet ugyanez, így kijelenthetjük: bögréből sosem lehet elég!

  • Bárhová magunkkal vihetjük

Praktikussága részben ebből is adódik. Jól körbetekerve néhány ruhával biztonságosan szállítható kedvenc kis csuprunk, így az otthonosság érzetét bárhol átélhetjük. Ez különösen sokat utazó diákoknak, üzletembereknek lehet lényeges szempont.

  • Személyes

Egy vagy néhány jól eltalált mintával, motívummal vagy felirattal egy szívhez szóló ajándékká varázsolhatunk bármilyen bögrét. Így a napi kávézós, teázós percek még nagyobb örömmel töltik majd el az ajándékot kapót.

  • Környezetbarát

Az eldobható poharak helyett manapság egyre többen az újrahasználható poharakra, bögrékre, kulacsokra esküsznek. Nem véletlenül: ezeket bátran újratölthetjük, ameddig csak kitartanak (vagy el nem törjük őket).

  • Promóciónak is tökéletes

Nem mehetünk el amellett sem szó nélkül, hány cég készíttet saját márkájához bögréket. Miért is lehet egy bögre egy hatékony reklámstratégia fontos eleme? Mert a kliens is valószínű, hogy – legtöbbünkhöz hasonlóan – kávézik vagy teázik nap mint nap. Ha így tesz, mindennap láthatja a céges logóval ellátott ivóalkalmatosságot – és tudjuk: amit sokat látunk, azt idővel megszeretjük.

 

+1. Kortól és nemtől teljesen függetlenül adható

Bizonyos, semlegesebb minták esetében a bögrék egyformán adhatóak nőknek és férfiaknak, idősebbeknek és fiatalabbaknak. Ez különösen akkor lehet lényeges szempont, ha egy csoportot szeretnénk megajándékozni (például vállalkozóként), vagy nem ismerjük személyesen az ajándékot kapókat.

 

Így gyönyörködhet benne még sokáig a megajándékozott

 

Egy egyedi tervezésű bögre esetében némileg jobban kell vigyázni arra, nehogy megkopjon a minta. Bár többségük jól bírja a mosogatógépet is, inkább a kézi mosogatás javasolható hozzájuk. Mindkét esetben mossuk külön a bögrét az éles fémtárgyaktól. Így a bögre még sokáig eredeti szépségében pompázhat.loading...