Gyurcsány Ferenc olyat főzött, amit a legtöbb konyhatündér megirigyelne

Gyurcsány Ferenc remek főzttel jelentkezett.

Gyurcsány Ferenc egy fotót tett közzé arról, hogy milyen finomságokat készített. Ezúttal a főszerepben a kötcsei kertben termett zöldségek állnak.

„Valójában nem nagyon szoktam ilyeneket készíteni. Aztán mostanában mégis. A dolog attól izgalmas, hogy a legfontosabb alapanyagok itt, a kötcsei kertben termettek.

Így lett fügelekvár és csatni (elegánsan: chutney), paradicsomlé, meg pesto. Utóbbi  kettő ezen a hétvégén. Valószínűleg az utolsó nyárias vasárnap.

Aztán indulás vissza. Izgalmas dolgoknak nézünk elébe:)” – teszi hozzá Gyurcsány Ferenc, aki az új politikai évadra készülve bejelentette, hogy hamarosan mindegyik megyében szeptemberiálisokat, vagyis őszi rendezvényeket tart a Demokratikus Koalíció. Ezeken a pártszervezet regionális csoportjai különféle programokkal készülnek, és a nyáron toborzott új párttagok is képviseltethetik magukat a szeptemberiálisokon.

Ahogy arról korábban az Ellenszél is beszámolt, Dr. Molnár Csaba DK-s EP-képviselő jelentette be, hogy intenzív tagfelvételt tartottak a nyáron, amelynek köszönhetően 2500 új taggal bővült a Demokratikus Koalíció. Ezzel a bővüléssel egyértelműen látható, hogy az ellenzéki oldalon a DK az egyetlen olyan párt, ami érdemben növelni tudja a támogatóit és a szavazóit is.

Izgalmas időszak következik, amelyre mindannyiunknak érdemes figyelni.

Te is főznél még valamit a nyáron, amíg nem kezdődik az őszi hajtás? Mit szólsz ehhez a különleges túrós csuszához az EllenLábas bemutatásában? Garantáltan finom, és könnyű elkészíteni.

További cikkeinkért kattints ide!

loading...