Kínos dolog történt a fideszesekkel

Kínos dolog történt a fideszesekkel

Nagyon kínos dolog történt a fideszesekkel, ezen nevet az ország.

Az önkormányzati lapban jelent meg egy fotó, amely azt örökítette meg, ahogy heten adják át azt az aszfaltozott utat, amely összeköti Kecskemétet Helvéciával. A Kiskőrösi útról van szó, korábban ez földes út volt. A képen azonban a szemfüles olvasók néhány repedést vettek észre. De ez még nem a teljes történet.

A kecsup.hu helyi portál járt utána a „gyorsan repedező” útszakasz rejtélyének, és mint kiderült, az átadási ünnepségről készült képen látható útszakasz valójában a régi, amely már korábban is ott volt.

Mint írják, csak 50 méterrel kellett volna hátrébb állniuk az avatóknak, akkor valóban az új szakaszt adták volna át és szentelték volna fel.

A nem a jó helyen történt nemzeti színű szalagfogás résztvevője volt többek között Szemereyné Pataki Klaudia Kecskemét fideszes polgármestere, Szeberényi Gyula Tamás fideszes parlamenti képviselő, Balogh Károly Helvécia polgármestere (aki Szeberényinek kampányolt), és Papp Zsolt György, a vidékfejlesztésért felelős helyettes államtitkár ia.

Az Európai Unió 300 millió forinttal támogatta a beruházást, bár ez utóbbi tényről az önkormányzati sajtó nem számolt be – teszi hozzá a kecsup.hu.


További cikkeinkért kövesd az Ellenszél Facebook-oldalát is!

loading...