Borítana a fideszes: titkos iratok kerülnek ki, bűncselekmények sora

Fotó: Ellenszel.hu

Borítana a fideszes rendező. A Telexnek arról beszélt Pesty László, hogy négy hónapon belül nyilvánosságra kerülnek azok a dokumentumok, amelyek a NER-elithez köthető bűncselekményeket bizonyítják.

A magát fideszesnek valló filmrendező állítása azért is súlyos, mert ha nem mond igazat, elveszti a hitelességét. Pesty László úgy fog Orbán Viktor örül majd, hogy a Fidesz megtisztul az általa „orkoknak” nevezett üzletemberektől. Állításaira sem a miniszterelnök, sem a Fidesz kommunikációs stábja nem reagált.

A „megtisztuláshoz” kapcsolódóan maga Pesty László hozta szóba a Budapesti Tiszta Kezek elnevezésű kezdeményezést. A filmrendező szerint a Budapesti Tiszta Kezeket „nagyon okos és bátor” emberek hozták létre.

Borítana a fideszes, de kezeljük fenntartással

Pesty László olyan dokumentumokról beszél, amelyek ha léteznek, az egész rendszert alapjaiban boríthatják meg. Fontos azonban leszögezni, hogy nem túl sok ilyennel találkoztunk eddig. A rendező ráadásul azt is mondta, hogy a mozgalmával gyűjtik a korrupciós eseteket, vagyis talán arra számít, hogy majd valaki elküldi ezeket a vélt iratokat számukra.

Nem tartjuk kizártnak, hogy a Tiszta Kezek egy újabb olyan „mozgalom” amit néhány ember azért csinál, hogy pártot alapítson. Nem tudhatjuk a pontos szándékukat, azt sem, hogy van-e a kezükben valami érdemi, viszont ha van, akkor várjuk a további fejleményeket. Mindig örülünk neki, ha egy újabb igazságtalanságról borítana egy fideszes.

További cikkeinkért kattints ide! Finom ételek receptjeiért az EllenLábas csatornát ajánljuk.

loading...