Rejtély: keressük az esküvőről eltűnt férfit

Egy rejtély megoldására kérjük olvasóinkat. Az Ellenszél tudósítója lakodalomban vett részt, ahonnan rejtélyesen eltűnt egy férfi, aki talán ott sem volt.

„Hová tűnhetett?” – kérdezi egy idős hölgy. „Kit kerestek?” – vágja rá hirtelen a vőlegény. Egy harmadik megszólal: „Hát a vőfélyt! A Tamást!” Hirtelen mindenkinek világos lesz, mi történt. Elégedetten bólogat a társaság.

  • Őt ne keressétek, már elment. 11 óra van, lejárt a munkaideje.
  • Ilyen sokáig elvoltunk? – kérdi az anyós.
  • Tomi gondoskodott róla, hogy így legyen, közben észre sem vettük – válaszol a menyasszony.

Kalányos Tamás ceremóniamester, az esküvők, házassági évfordulók motorja. Nem zavar senkit, nem tolakodik a rendezvénybe, hiszen az a családról, rólunk szól. Feltűnésmentesen teszi feledhetetlenné a lakodalmat. Kinek is köszönhetnénk, ha nem neki, hogy 11-ig itt maradtunk? Olyan rokonok táncoltak, és párbajoztak különféle lakodalmas játékokban, akik máskülönben soha nem jöttek volna össze.

Rejtély: Kalányos Tamás így vezet le egy lakodalmat.

Mégis itt vagyunk mindannyian. Észre sem vettük, hogy mi történt. A rejtély Kalányos Tamást övezi, de ahogy a bűvész sem meséli el mindenkinek a trükkjeit, az ő titka is maradjon rejtve! Hiszen ez tesz különlegessé egy igazán nagy napot. A folyamatos interakció, és a távolságtartás.

Sok vőfély követi el azt a hibát, hogy rátelepszik a megbízókra. Kalányos Tamás nem ilyen. Rejtély, hogy miként tudta összeszedni ezeket a kvalitásokat, de amit biztosan tudunk: személyében színházi rendezőhöz van szerencsénk. Olyan emberhez, aki pontosan tudja, mikor kell szerepelnie, és mikor kell hagyni a gépezetet.

A képen Kalányos Tamás látható.

Szeretettel ajánljuk őt minden rendezvényre! Itt érheted el az oldalát. (Nem, ez nem egy PR-cikk. Tényleg ennyire elégedettek voltunk vele, hogy külön anyagot szentelünk a munkásságának.) Hova tűnhetett? Ment a dolgára, hiszen a lakodalom már rég véget ért. Soha nem felejtjük el az élményt, amit maga után hagyott. Köszönjük, Tomi!

További cikkeinkért kattints ide!

loading...