Kálmán Olga kíméletlen beszédébe belezeng a Lázári uradalom

Kálmán Olga szenzációs beszédben osztotta ki Lázárt.

Kálmán Olga olyan erős beszédet mondott el a parlamentben, amivel letarolta Lázár János kastélyosztogatási lopássorozatát. Ezt a beszédet érdemes lennie megnéznie az összes fideszesnek. Lázár János csak pislogott a beszéd alatt, nem csoda, hiszen a DK-s országgyűlési képviselő felkészült, profi felszólalására nehezen tudott volna másként reagálni.

„SZIA URAM! KASTÉLY ÉRDEKEL? 804 db kastély, kúria, udvarház szabadon vihető, csak kérvényezni kell Lázár Jánostól, aki egyszemélyben dönt majd arról ki kaphatja meg 99 évre ingyenesen a magyar közvagyont. Ez bizony a törvénybe foglalt hűtlen kezelés felsőfoka -ezzel szembesítettem ma Lázár minisztert a parlamentben. Szerintetek kik jutnak majd a közpénzből, uniós pénzekből felújított kastélyokhoz?” – írta videójához Kálmán Olga.

Mindenképp érdemes végignézni a felszólalást, és megmutatnia azoknak is, akiket a Fidesz megvezetett. A Demokratikus Koalíció feltárta, hogy miről is van szó a kastélymutyi kapcsán.

  • Lázár János egyszemélyben dönthet arról, hogy természetes vagy jogi személyes részére átruházza a közvagyont. Kastélyokat, bútorokat, mindent.

„Hiába álmodoznak arról az urak, hogy arisztokraták lesznek. Csak a rendszert kiszolgáló oligarchák maradnak, akikről egyszer undorral fogunk olvasni a történelemkönyvekben” – zárta az előadását a DK-s politikus.

804 darab kastélyt ellopnak, méghozzá úgy, hogy ezt legálisan teszik meg. Azé lesz majd, aki megfelelő hűbérese volt a Fidesz-kormánynak. Ez a Fidesz egyik valaha volt legnagyobb lopása.

További cikkeinkért kattints ide! Ha pedig olcsó, finom receptekre vadászol, nézd meg Magyarország legizgalmasabb főzős csatornáját, az EllenLábast!

loading...