Havas Henrik ezzel betalált – Te is tudatlan vagy? Próbáld ki itt

Havas Henrik bejegyzése betalált.
Kép forrása: Havas Henrik Facebook-oldala.

Havas Henrik egy olyan televíziós személyiség, akit stílusa mellett az intelligenciája, és az értékekhez való hozzáállása miatt tisztelünk. A fiatal generációhoz tartozom, ezért különösen nehéz szelektálni azok között az információk között, amelyeket okád magából a bulvár. Tudatlanok vagyunk, vagy értékkeresők, akik hasonló cipőben járunk?

  • Mi az érték ma?
  • Mire pazaroljuk az időnket? Milyen hírekre? Valóban érdemes tudnunk róla, hogy Tóth Andi karperecén milyen kristály csillog, és azt kitől kapta?
  • Kiket ismerünk a celebek közül, és vajon mit is gondolnak rólunk, ha egy beszélgetésben csak kapkodjuk a fejünket a sok idegen név hallatán?
  • Mégis ki az a Lovász Laci?
  • Van-e bármilyen oka annak, hogy sokan nem tudják ezt? Tudatlanok, esetleg érdektelenek a világ történéseivel, vagy csak egyszerűen kivetik magukból az értéktelenséget?

Ezeket a kérdéseket boncolgatja, (a frászt(!) csontfűrésszel boncolja szét) Havas Henrik, aki jóváhagyta, hogy az Ellenszél közzétegye vonatkozó írását.

Várjuk a véleményeket a cikkünk alatt is, de Havas Henrik Facebook-oldalát is érdemes megnézni, sok értékes és gondolatébresztő témát találunk, amelyek kibillentenek minket a komfortzónánkból.

Nem, ez nem rossz dolog! Kényelmesen mindenki tud ülni, de gondolkodni már kevesebben. Ahogy a színház sem azért van, hogy ott egy szép díszletet lássunk, hanem, hogy ott jól seggbe rúgjanak minket.

Ezzel a példával élve ajánljuk tehát Havas Henrik bejegyzését:

loading...