Schadl-per: Rogán Szijjártóra gyűjtött kompromittáló adatokat?

Rogán Antal és Szijjártó Péterr

Meglehetősen informatív napja volt a Völner-Schadl-botrány bírósági tárgyalásának. Kiderült, hogy a korrupt végrehajtó, Schadl György nagyon is jól ismeri Rogán Antalt. De legalább ennyire érdekes, hogy az immár a titkosszolgálatokat is felügyelő Rogán saját párt- és minisztertársára, Szijjártó Péterre gyűjtött adatokat, mivel ki akarja túrni a posztjáról.

Az ötödrendű vádlott, A. T. részben beismerte bűnösségét, sőt egy emberrablási ügy is előkerült – számolt be róla a 24.hu. Az ötödrendű vádlott elmondta a bírónak, hogy a harmadrendű vádlottól számos érdekes, légből kapottnak tűnő történetet hallott. Például azt, hogy Schadl jó kapcsolatban áll Rogán Antallal, hogy Schadl havi 300 milliót keres.

De azt is hallotta, hogy a végrehajtói kar épületében billiárdasztal is van, hogy le akartak fizetni bírókat. Döbbenetes, de elhangzott a tárgyaláson, hogy Rogán ki akarja fúrni Szijjártót, és gyűjtött is ellene kompromittáló anyagokat. Váratlan fordulat az is, hogy a vádlott azt is hallotta, hogy Schadl intézte a Borkai Zsoltról készült botrányos szexvideó ügyét.

Az állításait a vádlott nem bizonyította, de akkor miért hozta szóba ezeket?

További cikkeinkért kattints ide!

loading...