Milyen környezetbarát, logózható céges ajándékok kaphatók?

Adni és kapni is jó, és ezt igen gyakran megtesszük családtagjainkkal, barátainkkal, esetenként ismerőseinkkel. De mi a helyzet a céges ügyfelekkel? Szerencsés az a helyzet, amikor az adott alkalomra tisztában vagyunk vele, hogy mit is szeretne a megajándékozott. De ez ritkán fordul elő céges kollégáinkkal, partnereinkkel, főleg, ha az illető nem is abban a munkahelyi egységben, netán külföldön dolgozik.

Itt jön a segítség

Még a kreatív ötletgazdák is kifogynak egyszer az ötletekből és törhetik a fejüket, hogy mivel lepjék meg a kollégákat. A meglepetések kifogyhatatlan tárháza áll rendelkezésre A Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálat webáruházban, ahol a céges ajándékcsomagok rendkívül változatos formában, számtalan kategóriára bontva találhatók meg az oldalra belépő érdeklődők számára.

A döntésünket segíti a különféle csoportosítás, pl. alkalmak szerint találhatunk karácsonyi, húsvéti vagy akár nőnapi ajándékokat, de céges üdvözlőlapokra is mutat ötleteket a webáruház. Külön kategóriát képez a konferencia ajándék, hiszen ott akár több száz fős ügyfélkörnek szeretnénk kedveskedni valamivel. Külföldi partnereinknek a legkülönlegesebb ajándék a magyaros ajándékcsomag.

A környezetbarát termékekre is megjelent az igény

A fenntartható fejlődés elvei iránt való elhivatottság, a környezettudatos gondolkodás egyre több nagyvállalat vagy kisebb cég mindennapjaiba kerül élvonalba. A cégek igyekeznek már a folyamataikba is beépíteni a környezetbarát módszereket és nagyszerű ötlet, ha ez a viselkedés az ajándékozás terén is testet ölt.

A Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálat webáruházában külön kategória a környezetbarát termékek. Napjaink legnagyobb problémáját a mérhetetlen mennyiségű hulladék jelenti, melynek legnagyobb hányadát a műanyag csomagolás teszi ki. Így a legfontosabb annak elérése, hogy a termék, amit átadunk, gyorsan lebomló, újrahasznosítható vagy újra felhasználható csomagolásban legyen tárolva.

A webáruház főként különböző fa alapanyagból készült papír csomagolású ajándékokat, édességeket jelenít meg ebben a kategóriában, de maguk az ajándékok is lehetnek természetes eredetűek, pl. vetőmagok vagy gyümölcsök.

Fontos szempont a logózhatóság

A csomagolás a legtöbb esetben, de bizonyos ajándékoknál maga a termék is logózható. Egy újfajta és igazán különleges, 100%-ban környezetbarát céges ajándék a logózható alma, amely valójában a természet ajándéka, és a napfény segítségével kerül rá a felirat, tehát nem utólag.

Egy speciális matrica még az alma fejlődése alatt kerül rá, amely együtt nő vele, míg meg nem érik teljesen. Az alma sokáig eláll. Természetesen itt minden esetben egyedi árajánlat készül, hiszen minden logó és felirat más és más.

Különleges céges ajándéknak számít a logózott minőségi bor, ahol az egyedi címkézés adja meg az ajándék felejthetetlen emlékét. A webáruházban több pincészet remeke is megrendelhető. Igazi kuriózumnak számít a 10 darabos Great Taste díjas bonbonválogatás, mely 2 db logózható bonbon-különlegességet is tartalmaz, ahol ételfestékkel kerül fel a prémium csokoládéra a felirat vagy a cég logója.

loading...