Kisétált az interjúról a Fidesz által támogatott polgármester egy kérdés után

Kisétált az interjúról a Fidesz által támogatott polgármester egy kérdés után

Kisétált első polgármesterként adott interjújáról Kammerer Zoltán.

Göd frissen megválasztott polgármestere, Kammerer Zoltán felállt és otthagyta az ATV stábját, amiért az akkumulátorgyárhoz való hozzáállásáról faggatták – derül ki a Heti Napló Facebook-bejegyzéséből.

Az ATV közzétette az interjú vágatlan verzióját, amiben Balogh Judit kérdezi a függetlenként induló Kammerert a Fideszhez fűződő szoros viszonyáról. Ezután a beszélgetés áttért a gödi akkumulátorgyár kérdésére, és Balogh arról kérdezte Kammerert, hogy hogyan áll hozzá a gyárhoz.

Kammerer eleinte válaszolt a kérdésekre, és arról beszélt, hogy mivel a gyár már megépült és működik, ezért ha betartanak minden szabályt, akkor együtt lehet velük működni. Balogh ekkor emlékeztette a polgármestert, hogy a gyárról bebizonyosodott, hogy nem tartja be a szabályzásokat, és betemették a vízminőség monitorozására való kutakat. „Saját monitoring kútjaink lesznek” – mondta Kammerer.

Balogh ezután több kérdést is feltett azzal kapcsolatban, hogy Kammerer akkumulátorgyár-párti inkább, vagy sem. A polgármester erre elismételte azt, amit korábban, hogy „a gyár itt van és nem jönni fog”, magát pedig semlegesnek vallotta. Amikor Balogh rákérdezett, hogy valóban semlegesnek lehet-e maradni, Kammerer egyszerűen felállt, és elkezdte leszedni magáról a mikroportot.

„Na jó, tényleg hagyjuk már, figyelj, tudom, hogy miről van szó…” Ezután Kammerer egyszerűen kisétált a teremből.


További cikkeinkért kövesd az Ellenszél Facebook-oldalát is!

loading...