Gyurcsány Ferenc Orbán hitleres beszédére: Beteg ez az ember

Gyurcsány Ferenc Orbán hitleres beszédére: Beteg ez az ember

Gyurcsány Ferenc a Facebookon reagált arra, hogy Orbán azt mondta: Hitler is európai egységet akart.

A DK elnökének reakciója:

„Azt mondja Orbán, hogy Hitler is európai egységet akart. 

Beteg ez az ember. 

Hitler nem egyesíteni, hanem leigázni akarta Európát. Hitler nem Európát építette, hanem a nemzetiszocialista Németországot, a Harmadik Birodalmat, emberek tízmillióinak élete árán. Hitlert bármilyen módon emlegetni a mai európai gondolat mellett beteg, ocsmány gondolat és szöveg. 

Európa szemére vetni, hogy nincs béke és jólét önfelmentő ordas hazugság Orbán szájából. Egyrészt az Európai Unióban béke van. Mellettünk dúl a háború, és éppen azért akarjuk megleckéztetni az agresszor, gyilkos orosz elitet, hogy elmenjen a kedvük attól, hogy velünk háborúzzanak. A magyar kormányfő éppen ennek áll ellen, ő valójában az orosz háború pártján áll. 

Ami meg a jólétet illeti:

Majdnem minden fejlesztés mögött európai pénz van az elmúlt 15 évben. Most éppen Orbán kuncsorog európai pénzért. Aztán meg talán nem kellene ellopni az európai pénzt. Ezer milliárdokban mérhető az a pénz, amennyi az elmúlt évtizedben Orbán köréhez került. 

Beteg ez az ember. Intellektuálisan, erkölcsileg, politikailag. És ahogy látom, megbetegíti hazánkat. Gyógyulni kellene már.”


További cikkeinkért kövesd az Ellenszél Facebook-oldalát is!

loading...