A DK végre megcsinálja, amiért az ellenzéki közösség évek óta könyörög

Árnyékkormány: Az iskolaszerek drágulása is az orbáni megszorítások része

A DK végre megcsinálja, amiért az ellenzéki közösség évek óta könyörög. Ez az ötlet tényleg közelebb vihet minket a kormányváltáshoz.

Országos plakátkampányt indított a Demokratikus Koalíció az áremelkedésről.

Országos plakátkampányt indított a Demokratikus Koalíció „Orbán Viktor az árakat emeli, Dobrev Klára a béremet fogja emelni” szöveggel. Ezt Barkóczi Balázs, a DK szóvivője, a párt országgyűlési képviselője vasárnapi sajtótájékoztatón jelentette be.

Hozzátette:

az üzenetet elsősorban vidékre és a kisebb településekre viszik el.

A magyaroknak tudniuk kell, hogy a megélhetési válságnak Orbán Viktor miniszterelnök az oka, és amíg az Orbán-kormány marad, maradni fog a válság is – mondta a DK szóvivője.

Hangsúlyozta, mindenkinek tudnia kell, hogy nem kell így élni, van remény, mert van kormányzóképes alternatíva az országban, a Dobrev Klára által vezetett árnyékkormány.

Magyarország bajban van, ezt érezni lehet minden bevásárlásnál. Az orbáni infláció alapjaiban kezdte ki a mindennapi megélhetést, a fizetések és a nyugdíjak évek óta nem tartanak lépést az Orbán-kormány áremeléseivel. Az orbáni infláció most is a háromszorosa az egyszámjegyű európai inflációnak – mondta Barkóczi Balázs.

Az ellenzéki közösségek évet óta könyörögnek, hogy ne csak Budapesten politizáljanak a pártok a Fidesz ellen. A Demokratikus Koalíció meghallotta az embereket, és felveszi a kesztyűt. Mert az nem elég, amit eddig az ellenzék csinált vidéki politilizzálás néven.


További cikkeinkért kövesd az Ellenszél Facebook-oldalát is!

loading...