Kegyeletsértő videóval gyalázza Vágó Istvánt a fideszes Megafon

Kegyeletsértő videóval gyalázza Vágó Istvánt a Megafon.

A Fidesz propagandistáinak semmi sem szent. Ha már nincs más ötletük, akkor kegyeletsértő videóval mocskolják Vágó Istvánt, aki tegnap hunyt el. Szavak nincsenek arra, hogy mennyire embertelen és etikátlan, amit tettek. Orbán videósainak még ez is belefér.

Alig tértünk magunkhoz, amikor kora reggel a Facebook-üzenőfalon egy olyan videó fogadott minket, ahol Korondy Tamás, a Fidesz egyik gátlástalan szócsöve Vágó István fotójára mutatva pocskondiázza őt.

Kegyeletsértő videóval gyalázza Vágó Istvánt Korondy Tamás.

Látható, hogy Korondy a fotóján Vágó Istvánra mutat, a jobb felső sarokban pedig a pontos dátum és időpont is világosan kivehető. Azzal indította a Megafon a reggelt, hogy a tegnap elhunytat szidalmazza. Ehhez teljes érzéketlenségre, gonoszságra van szükség, máskülönben emberi gyomor be nem venné.

Nem tudjuk, mióta fut ez a hirdetés, de az biztos, hogy komoly koncepció áll mögötte. Vagyis a kitalálói pénzt, paripát nem sajnálva, szépen felépítve sugározzák a propagandát. Így tehát tudniuk kellett, milyen mozaikot vágtak össze azokkal, akiket aktuálisan szidnak. Az lenne a minimum, hogy az érintett halála esetén ezt azonnal leveszik. Ők viszont ezt nem tették meg, hanem fizettek is azért, hogy még ma reggel is megjelenjen a videó. A büdzsébe belefér, hiszen ez a kormánypárt kardja és pajzsa egymilliárd(!) forintot hirdetett el korábban.

Kegyeletsértő videóval gyalázkodnak, de még ilyenkor is hazudnak

Korondy Tamás a közösségi oldalán az alábbi szöveget osztotta meg tegnap:

Vágó Istvánra emlékezik a megafonos Korondy Tamás.

Látható, hogy a fideszes feltörekvő nemzedéknek semmi sem szent. Teljesen mindegy nekik, hogy élőbe vagy holtba rúgnak-e bele. Ráadásul el is játsszák, hogy ők tisztességesek.

Lássuk, mi történt, időrendben:

  1. Korondy Tamás megemlékezik Vágó Istvánról, azt a látszatot keltve, hogy a nézetkülönbségeik ellenére is megadja neki a tiszteletet. Ezzel próbálja szimpatikusabbá tenni a saját imázsát.
  2. Ugyanez a Korondy Tamás (vagy a Megafon) fizet azért, hogy másnap egy olyan videó menjen le a közösségi oldalán, ahol Vágót Karácsony és Gyurcsány kitartottjaként jellemzi.

Nem ő volt az egyetlen kegyeletsértő megafonos

Korábban Apáti Bence oldalán jelent meg az alábbi szöveg:

Apáti Bence is kegyeletsértő tartalommal rukkol elő.

Látható, hogy Apáti azonnal belegázolt Vágóba, mert főnökei leosztották neki a „rossz zsaru” szerepét. Korondy a „jó zsaru” lett volna, neki a szimpatikus fiatalember álcát kellett felvennie. Így van ez a Fidesznél, mindenkinek megvan a maga szerepe abban, hogy megpróbáljon másokat lejáratni.

loading...