Somogyi András oltári paródiát tett közzé Orbánról

Somogyi András évet értékel
Ellenszel.hu - Somogyi András

Somogyi András humorista szenzációs paródiával rukkolt elő. Orbán őszinte évértékelő beszédét mondta el a miniszterelnök stílusában.

„Az utóbbi évet akár az ügyészség is értékelhetné” – mondta Somogyi András Orbán bőrébe bújva. A komikus elmondja, miért vásárolta meg a kormány a Vodafone-t és külön köszönt egy házaspárt Felcsútról. A nevetés garantált, a vicc viszont nem egy elképzelt világot ír le, hanem a mai magyar valóságot.

Itt van tehát ez a keserédes paródia, ajánljuk szeretettel olvasóinknak:

Somogyi András stand up comedy előadó és parodista 2006-ben tűnt fel először a Magyar Rádió által megrendezett humorfesztiválon, ahol a Dumaszínház humoristájaként a döntőig jutott. Azóta is rendszeresen hallhatjuk a Rádiókabaré műsoraiban, a Showder Klub stand up comedy műsorában, valamint a Comedy Centrál stand up comedy műsoraiban. Szerepelt a TV2 Mi kérünk elnézést c. műsorában. Hallhattuk a Viasat3 által megrendezett SZTÁRVÁR c. műsorban is, ahol Győzike hangja volt.

Önálló stand up comedy, és paródiaműsorával jelenleg a Stand Up Brigád rendszeres fellépője.

Műsorában egymaga idézi fel Gyurcsány Ferenc, Orbán Viktor, Hiller István, Verebes István, Győzike, Soma, Pély Barna, Galla Miklós, Friderikusz Sándor, Farkasházy Tivadar, Csernus doktor, és még sok sztár jellegzetes karaktereit, mimikáit, és főleg hangjait.

Hofi Gézát nem lehet sem utánozni, sem felülmúlni, de azt azért elmondhatjuk, hogy napjainkban is vannak méltó utódjelöltek. Ilyen Bödőcs Tibor és Somogyi András is.

loading...