Ujhelyi: A Fidesszel együttműködő MSZP menthetetlen

Ujhelyi István szerint menthetetlen a Fidesszel együttműködő MSZP
Ujhelyi István FB

Az MSZP-ből korábban kilépett európai parlamenti képviselő, Ujhelyi István az ATV-nek mondott durva dolgokat korábbi pártjáról. Szerinte őt a Fidesz üzeneteit közvetítő Molnár Zsolt lehetetlenítette el.

Ujhelyi azt mondta: „azt gyanítom, hogy nem tetszett az én tervem, az én pártelnöki ambícióm a NER-nek. A NER pedig valamilyen módon ezt az információt eljuttatta Molnár Zsolton keresztül a pártnak.”

A politikus a tavalyi Fidesz-győzelem után szociáldemokrata reformot hirdetett, végül azonban júniusban úgy döntött, mégsem indul elnökségért, októberben pedig ki is lépett a pártból.

A műsorvezető felvetésére, hogy ezzel azt álltja, hogy az MSZP a Fidesz kedvére cselekedett, így reagált: „Biztos, hogy vannak néhányan. Sajnálom azokat a párttársaimat, akik tehetségesek (…), de mégis beszorultak egy olyan helyzetbe, amiben szerintem az MSZP menthetetlen.”

Ujhelyi István korábban az MSZP színeiben jutott be az Európai Parlamentbe. Állítása szerint többen is keresték már azzal kapcsolatban, hogy 2024-ben induljon az Európai Parlamenti választáson, ám egyelőre nem tudni, más párt jelöltjeként tényleg indul-e.

loading...