Szavazás: Orbán szerint Magyarország a legjobb hely Európában – Ön mit gondol?

Legjobb hely Európában Magyarország?
Orbán Viktor

A legjobb hely Európában: nem feltétlenül ez az első gondolatunk Magyarországról. Akkor legalábbis biztosan nem, ha életvitelszerűen lakunk itt, nem pedig turistaként látogatjuk meg a nevezetességeket. Orbán Viktor szerint ez nem így van.

Nemrégiben az Ellenszélen közzétettük azt a videót, amelyben az ismert csibész-példakép beolvas Orbánnak. Itt megtekinthető az a rész is, amikor arról beszél a miniszterelnök, hogy nem érti, miért akarnak elmenni innen a fiatalok, mikor ez a legjobb hely Európában.

Nos, erről azért más a véleményünk, de nem akarjuk befolyásolni az olvasóinkat. Azért nem, mert most az Önök véleményére vagyunk kíváncsiak. Valóban Magyarország a legjobb hely Európában?

Mindenekelőtt arra kérjük Önöket, hogy a Facebook-oldalunkon, a cikkünk alatt szavazzanak! Hadd lássuk, hogy hányan tartják Magyarországot a földi Kánaánnak, és hányan gondolják ezt másképp! Ne feledjék, minden szempontot figyelembe kell venni a döntéshez.

Például:

  • Nálunk a legjobb az oktatás színvonala?
  • Itt működik a legmegfelelőbben az egészségügy?
  • Az igazságszolgáltatás, a végrehajtó hatalom és a törvényhozás megfelelőképpen elkülönül egymástól?
  • Független a közmédia? Minden pártnak és politikai oldalnak egyenlő szereplési lehetőséget biztosít? A híreket objektíven szemléli?
  • Az állampolgárok és a civil tömörülések beleszólhatnak a közügyekbe? Meghallgatja őket a hatalom?
  • Az igazságosság elve érvényesül a szociális ügyekben?
  • Rendben vannak az utak, a terek és a vidék?

Nagyon érdekes kérdések ezek, és ha mindent összevetve próbálunk meg válaszolni, nincs is olyan könnyű dolgunk. Vagy talán mégis? A lényeg, hogy a döntést az olvasóinkra bízzuk. Szavazzanak, vitázzanak a cikkünk alatt a Facebookon, és alakuljon ki egy párbeszéd erről a kérdésről!

Megígérjük, hogy csak a törvénybe ütköző kommentárokat fogjuk moderálni, minden oldalnak teret engedünk. Köszönjük, hogy velünk tartanak!

loading...