Dobrev Klára elmondta, miről fog szólni 2023: fel kell készülni a kormányzásra

Dobrev Klára nem fél a kérdésektől
Dobrev Klára

Az árnyék-miniszterelnök közösségi oldalán foglalta össze, mire készül a csapatával.

„Azok, akiknek dönteni kellett, másként döntöttek. Másként, mint talán jobb lett volna 2021 őszén, másként, mint amiben sokan reménykedtünk 2022 tavaszán. 

Mi más kormányt ajánlottunk és ajánlunk Magyarországnak. 

Számomra a sikeres kormányzás azt jelenti, hogy a kormány akar és képes vigyázni az emberekre. A sikeres kormányzás nekünk azt jelenti, hogy a világ ezer veszélyétől képesek vagyunk megvédeni a az embereket. Képesek leszünk közösen jobbá, könnyebbé, biztonságosabbá tenni az életüket. Ma és holnap. 

Most, hogy egész Európában Magyarországon a legmagasabb a pénzromlás és ezért is élünk rosszabbul, mint szeretnénk és ahogy kellene, egyre többen ébrednek rá és ismerik fel, hogy a  kormány becsapja őket. 

Azért mutattam be szeptemberben Magyarország első valódi Árnyékkormányát, hogy közösen készüljünk a holnapra. Mert Magyarországnak felelős és szakértő kormányzásra lesz szüksége.

Megfékezzük az inflációt, megvédjük a nyugdíjasokat, biztonságot teremtünk a dolgozóknak, kiszámítható feltételeket teremtünk a munkaadóknak. Rendbe tesszük az egészségügyet, világszínvonalú oktatást hozunk létre. Visszaszerezzük barátainkat Európában.

Felkészülünk. 

Az Árnyékkormány reményt és bizalmat hoz az embereknek, Magyarországnak, hogy jobb, könnyebb lesz az élet. 

Erről is fog szólni 2023. 

Veletek, értetek dolgozunk” – írja Dobrev Klára.

loading...