Megszólalt a Párbeszéd egykori politikusa: akinek tényleg elege van Orbánból, annak a DK-hoz kell csatlakoznia

„Az idők szava, avagy ki a hazafi?” Címmel osztott meg egy bejegyzést Kaltenbach Jenő, a Párbeszéd egykori politikusa. Írását változtatás nélkül közöljük.

„Az LMP majd a Párbeszéd tagja voltam, ez idő szerint „pártatlan”, vagyis nem vagyok sem DK tag (még szavazó sem), még kevésbé Gyurcsány rajongó, amit vele kapcsolatos korábbi elég gyakori bírálataim is bizonyítanak.

Ugyanakkor a nem fideszes (ellenzéki?) tábor legnagyobb,mondhatnám orbitális oktalanságának, ostobaságának tartom, hogy sokan a mai napig felülnek Orbán aljas, primitív antigyurcsány propagandájának.

Ha másra nem futjai, legalább vegyenek példát a Fideszről, amely immár zsinórban negyedik győzelmét nagyrészt annak köszönheti, hogy ott szóba sem jöhet, nem hogy egy Orbán mocskolás, de még bírálat sem, pedig ok tengernyi lenne. (Aki ezt mégis megkísérli, az azonnal taccsra kerül.)

Viszatérve az ellenzékre. Azt még talán meg is étteném ha azt mondaná valaki, hogy nem kell Gyurcsány, de itt van helyette x.y.,aki győzelemre visz bennünket. Nos legutóbb ez, ez a szerencsétlen Márki volt! Az eredmény elég kijózanító! Nemde? Van más??

Tetszik, vagy sem, ez idő szerint a DK az egyetlen említésre méltó párt. Akinek tehát valóban elege van Orbánról, az aligha tehet(ne) mást minthogy egyedül, vagy kollektíve, valamilyen formában csatlakozik hozzájuk, ezzel gazdagítva a szavazótábort, és azokat az értékeket bevíve, amelyeket képvisel.

Megnézve a még létező ellenzéki pártok programját, és tekintettel a legutóbbi közös programra, ennek elvi akadálya aligha van. Ami van az nem elvi okokból, hanem legfeljebb a túlburjánzó egók miatt van.

Több alázatot, a hazáért, úri véreim…!!” – zárja sorait a politikus.

loading...