Az asztalra csapott a világhírű magyar szupermodell a kormánymédia hazugságai miatt

Kép forrása: MTI/EPA

„Közel 2 millió dollárért vett magának álomvillát a magyar dollárbaloldal főnöke” – írta október 4-én a kormánypárti médiabirodalom, így az Origo is, bár ott valahogy végül nem szó szerint ezzel a címmel számoltak be arról, hogy Mihalik Enikő és férje, Korányi Dávid máshova költöztek – írja a 444.hu.

Pontosabban csak Korányi Dávid, mert a cikkekben valamiért elfelejtették közölni, hogy „a magyar »dollárbaloldalt« amerikai pénzből finanszírozó és irányító Korányi Dávid” felesége a szupermodell Mihalik, aki évek óta élt New Yorkban, a saját lakásában.

Budapest főpolgármesterének, Karácsony Gergelynek a városdiplomáciai főtanácsadójáról azt írják, „nem véletlenül választotta” Connecticutot, „az amerikai milliárdosok – és a Soros-birodalom – egyik kedvenc helyét”. A Metropolt szemléző Origo azt írta, Korányi „a jól fizető Soros-birodalomnak köszönhetően most közel 2 millió dollárért, vagyis úgy 800 millió forintért vett magának villát”, és „ezzel az ingatlanvásárlással lényegileg beiratkozott az amerikai elitbe”.

Aztán jött Mihalik Enikő és bemutatott az Origónak meg a Metropolnak, de előbb még leírta, hogy milyen jó „ekkora hazugságra ébredni”. „Két verzió van: 1. vagy a férjem a hátam mögött vásárolt egy házat, amire a pénzt is titkolta tőlem. 2. a média egyszerűen nem tudja mit beszél” – reagált Mihalik, aki azzal folytatta:

„A házat ÉN vettem, abból a pénzből, amit a brooklyni lakásom eladása után kaptam. A ház, amit vettem, NEM a képeken szereplő ingatlan. A ház a lakás töredékébe került, és a fennmaradt összegből fogom ÉN felújíttatni. A ház megvásárlásához hitelt vettünk fel, mint a vásárlók többsége.”

loading...