A frász tör ki téged is, ha meglátod a legújabb bejelentést, ami kisgyerekes családokat érint

Fotó: Ellenszel.hu

A háborúra fogtuk azt is, hogy nálunk drágult legjobban a kenyér Európában, még az inflációhoz képest is jóval többet kell fizetnünk érte. Azt viszont nehéz a háborúra fogni, hogy a kisgyerekek étkeztetésén kell spórolni, annyira rossz a magyar gazdaság.

Fél kiflit kaphatnak ezentúl az óvodások Kalocsán, mert előírták az intézményeknek a spórolást. A gyerekek elől veszik el a falatot. Továbbá sütőben készült ételeket sem sütnek, mivel túl drága az energia. (Ami Orbán oroszbarát politikájának köszönhetően kerül ennyibe, hiszen ilyen balek szerződést más állam nem kötött Putyinnal, mint amilyen a Fidesz-kormány.)

Fél péksütemény jár szeptember elejétől az 1-6 éveseknek Kalocsán, a tájékoztatóban arra hivatkoznak, hogy a hatályos előírásoknak így is megfelelnek. A 2014-es rendelet valóban fél-egy péksüteményt ír elő, a takarékossági intézkedés mégis kiverte a biztosítékot a szülőknél. A tájékoztatót, amelyben a közétkeztető a változásokról ír az intézményeknek, egy kalocsai képviselő posztolta az oldalán.

Szégyen, hogy világháborús helyzet uralkodik Magyarországon, miközben nálunk nincs is háború. Amikor már mindenki megérzi a hideget, és mindenkinek féladag kerül a tányérjára, talán eszünkbe jut, hogy kinek mit intézett a kormánya…

loading...