Juszt László hosszú idő után újra megszólalt egy fontos ügyben: „Dobrev Klárát segíteni, támogatni kell!”

Kép forrása: MTI

Juszt László rég tett már közzé publikus bejegyzést, de most újra megszólalt a közösségi oldalán. Dobrev Klára árnyékkormánya kapcsán fejtette ki véleményét. Alább idézzük őt:

„Április 3-a, a Márky-Karácsony kettős elfuserált játszmája után megfogadtam, hogy befejezem az írást. Ennek két oka volt a “közönség” mérhetetlen közönye, ami a mai napig tart. Ha megnézzük az azóta lezajlott önkormányzati választások számait – például Óbudán a részvétel 24 százalékos volt. A 6191 választásra jogosultból 1499-en mentek el szavazni. 750-en szavaztak a Fidesz jelöltre és 747-en az ellenzékiekre. Kérdésem: a 4.692 óbudait ennyire nem érdekli, hogy mi lesz vele? Hogy kik döntenek a sorsáról?

De ez igaz az összes többi helyen is.

A másik ok az, ahogyan az “egyesültellenzék” semmibe vette a választói akaratot azzal, ahogyan Karácsony a visszalépésével megnyitotta az útat Márky előtt.

De akkor most mégis mi ültetett ismét a géphez? A dac, az akarat, a “csakazértis”. Nem csináltam soha titkot abból, hogy az országnak végre egy értelmes nőre van szüksége a kormánynál. 

Dobrev Klára most felvállalta – azt, ami egy ilyen ma már hivatalosan is autokrata rendszerben szinte lehetetlen – árnyékkormányt alakít. Ezt nem lehet figyelmen kívül hagyni! Ezt segíteni, támogatni kell!

Évekig az alábbi kép és felirat állt ennek az oldalnak a tetején:

“A XX. század két legférfiasabb politikusa.” – zárja sorait Juszt.

loading...