Így segítik a DK polgármesterei a budapestieket a válságban – felszólították Karácsony Gergelyt, hogy ő is tegyen így

Kép forrása: DK

Így segítik a DK polgármesterei a budapestieket a válságban – Arra kérjük Karácsony Gergelyt, hogy terjessze ki egész Budapestre a DK által vezetett kerületek támogatásait!

Az orbáni megszorítások, adóemelések, infláció és rezsiemelés már most súlyos mértékben érezteti a hatását, a magyar családok egyre kétségbeesettebben várják az elkövetkező hónapokat. A Demokratikus Koalíció polgármesterei által vezetett kerületek ezért is igyekeznek minden támogatást megadni, legyen szó iskolakezdési támogatásról, szociális juttatásokról, fűtés- és tűzifa-, vagy élelmiszer- és rezsitámogatásról, esetleg a lakások energetikai korszerűsítésének támogatásáról. Ezekre az intézkedésekre a DK által vezetett öt kerület több száz millió forintot különített már el.

A Demokratikus Koalíció arra kéri Karácsony Gergely főpolgármestert, hogy terjessze ki a DK által vezetett kerületek intézkedéseit egész Budapestre! A fővárosiak sem lehetnek az áldozatai az orbáni megszorításoknak, minden fővárosi családot, nyugdíjast és kisvállalkozót segítenünk kell ebben a nehéz időszakban, amit Orbánék szabadítottak az országra!

loading...