A Népszava a Fidesz szekerét tolja? Németh Péter gyáván hallgat

Németh Péter nem válaszolt

Korábban nyílt levelet írtunk Németh Péternek, a Népszava főszerkesztőjének, amiért a Népszava.hu-n óriási kormányzati videók fogadják a látogatókat, méghozzá állandóan, megállás nélkül. A hirdetések lényegében kitakarják az érdemi tartalmat, sokkal előbb következnek a cikkeknél.

Az Ellenszél levelére Németh Péter nem válaszolt, sőt, gyáván hallgatott, holott fontos kérdéseket kell tisztáznunk, hogy tudjuk, kinek a kottájából játszik a Népszava. Itt lenne az ideje annak, hogy Németh Péter derekasan kiálljon, és elmondja, miért ragaszkodik hozzá, hogy kormánypropaganda fogadja a Népszava látogatóit nagytotálban!

Idézünk korábbi nyílt levelünkből:

„Szerinted, Péter, nálatok elfér egy ilyen hirdetés?

A rezsicsökkentés a továbbiakban úgy néz ki, hogy számos családnak többször annyit kell kifizetnie, mint eddig. A KATA-s vállalkozókat pedig teljesen kisemmizte a kormány. Egyetértesz ezzel? Ha igen hogy engedheted meg ezt a reklámot a Népszaván?

A hirdetésekben “háborús inflációról” beszélnek. Szerinted a háború tehet az árak elszabadulásáról? A kormány gazdasági tevékenységének ehhez nincs köze? Ha úgy véled, hogy van, miért hagytad jóvá ezt a hazug reklámot?

Szerinted a Népszava fenntartásának legjobb módja a kormányzati propaganda közvetítése? Mert ha igen, akkor javaslok néhány egyéb lehetőséget számodra:

  • A Telexhez hasonlóan fordulhatnál inkább az olvasókhoz, ha önerőből nem sikerül. A Népszava “szociáldemokrata napilap,” biztosan vannak még olyan jóérzésű emberek, szociáldemokraták, liberálisok, középen állók, akik szívesen finanszíroznák a működését. Én magam havi 10 ezer forinttal segítek, ha lekerülnek a kormányzati reklámok!
  • Ahhoz, hogy a nyomtatott újságot, vagy az online felületet többen olvassák, érdemes olyan tartalmat készíteni, amely új olvasókat vonz. Amennyiben ezt nem tudod biztosítani a lap számára, gondolkoztál rajta, hogy átadd a helyet olyan szakmai munkatársadnak, aki erre képes?

Kár lenne a Népszava felületeből fideszes hazugsággyárat csinálni! Ez a lap többet érdemel! Kérlek, gondold át a fentieket!

Barátsággal,
Jabronka Richárd
Ellenszel.hu

 

loading...