Orbánt annyira megalázta az amerikai kormány, amennyire még Putyint sem

Amerikai üzenet

A Facebookon azt írja Molnár Csaba, hogy:

olvasom, hogy a fideszes megmondóemberek szerint úgy fogadták Orbánt Texasban, mint a világ konzervatív vezetőjét, akár egy rocksztárt. Ehhez képest nincs olyan kép az interneten, amin ne látszódna, hogy olyan üresen tátongtak a széksorok Orbán beszéde alatt, hogy még a felcsúti focimeccseken is könnyebb lenne teltházat hazudni. 

Orbán egyedül maradt. Európában nincs vezető, akire a szövetségeseként tekinthetne. Hiába utazott hivatalban levő miniszterelnökkent a tengerentúlra, az amerikai kormánynak esze ágában nem volt fogadni őt. Találkozhatott ehelyett a bukott elnökkel és a magyar adófizetők pénzén szereplést vásárolhatott magának egy konferencián, ahol szintén senki nem volt kiváncsi rá.

Legalább addig sem kellett az ország problémáit megoldania, azok őt úgysem érdeklik! – zárja sorait Molnár.

Az amerikai kormány a háború kitörése óta páriaként kezeli a Fidesz-kormányt Orbán oroszbarátsága miatt. Szégyen, hogy Orbán Viktor hivatalban lévő miniszterelnökként elutazott az USA-ba, ahol csak a bukott, lassan bűncselekményekkel megvádolt Donald Trump volt hajlandó találkozni vele. Nincs szüksége az országnak ilyen vezetőre!

loading...