Elmebeteg videót tett ki Orbán, a kommentszekcióban elszabadult a pokol

Kép forrása: MTI

Orbán olyan elmebeteg videót tett közzé a Facebook-oldalán, amit nagyon nem vett be az emberek gyomra, több ezren tiltakoznak a kommentszekcióban.

Az Orbán miatt kialakult brutális válságban annyira futotta az ország vezetőjétől, hogy szerinte 12 éve minden rosszabb volt. Orbán szerint 2010 előtt nem védték meg a családokat, bezzeg ők mindent megtesznek. Ezen akadtak ki a legtöbben.

A miniszterelnök követőinek nagyon nem jött be a masszív gyurcsányozás. Így reagált a nép, amit átvertek Orbánék a választások előtt:

Lóránt:

Baromira nem érdekel, hogy mi volt 2010. előtt. Magyarország előre megy, nem hátra! Javasolom, hogy egy középkori vármegye főispánjára is mutogassunk vissza! Ispánozzunk! Stop ispán! ??

Zsuzsanna:

Majd amikor bárminek is csökkenti az áfáját, majd akkor elkezdem elhinni, hogy védekezik. Apropó, mi is van a jogállamisági törekvésekkel? Alig pár hetünk maradt cselekedni. Tessék szépen megosztani a terveket, hogy hogyan kíván csatlakozni az Európai Ügyészséghez. Maga félkegyelmű.

József:

Nagyon mélyen tisztelt Miniszterelnök Úr! Ezeknek a posztoknak az égvilágon semmi értelme nincs (ahogy az enyémek sem!) már lassan kezd #tökciki lenni. Ha még bármit is szeretne hívjon össze egy gazdasági szakértői tanácsot asap (minél hamarabb – a szerk.) vagy borítsa be az egészet mielőbb!!!!!!! Ez már csak szenvedés mindenkinek és ahogy látom Önt is megviseli! Hálás köszönettel! ✌️

Zsuzsa:

A védekezés, hogy magatokat védìtek!!!
A többi le van xarva!!
Ennyi.

Józsefné:

Már jobb lenne, ha inkább nem próbálna magyarázkodni, de főleg nem 2008-ra mutogatni, mert azóta sokminden történt! Hol van az a bizonyos fal? Mert szerintem már nagyon nagyon lent!

Orbán Viktor videója alatt találni még ezekhez hasonló gyöngyszemeket:

loading...