Gyurcsány a hibás, amiért Orbán náci? – Eltévesztette a házszámot Orbán kedvenc napilapja

Orbán kedvenc lapja eltévesztette a házszámot
Kép forrása: MTI

„A fasiszta, rasszista vagy náci billogot tenni a politikai ellenfelek homlokára tőrölmetszett kommunista találmány és politikai módszer, ami túlélte a rendszerváltoztatást” – írja a Magyar Nemzet. Orbán kedvenc napilapja kommunistákról beszél és megbélyegzésről, holott Orbán volt az, akinek a szövegére mindez illik.

Ami úgy néz ki, mint egy kacsa…

Ismerjük a mondást: amelyik állat úgy néz ki, mint egy kacsa, úgy hápog, mint egy kacsa, az bizony kacsa. Az a politikus pedig, aki náci szöveget mond, az bizony náci. Ezt Gyurcsány Ferenc egyértelműen fejtette ki a közösségi oldalán:

Na de akkor mi a kacsa?

A kacsa nem más, mint a Magyar Nemzet eszmefuttatása arról, hogy kommunisták náciznak. Kommunisták ugyanis nem a DK-ban vannak, hanem a Fideszben. A pontos listát korábban az Ellenszélen is közzétettük. A Fidesz sport űz abból, hogy olyanokat is komcsinak nevez, akik kisgyermekek voltak vagy nem is éltek 1989 előtt.

A Fidesz újabb kommunistázása azért is szánalmas, mert ezt az MSZMP egykori kádereivel teszi, akiknek még nagyon is közük volt a rendszerváltás előtti világhoz. Rajtuk múlik, hogy az ügynökaktákat még a mai napig nem hozták nyilvánosságra.

Orbán fajelméleti fejtegetése viszont még a hozzá leghűbbnek tartott tanácsadóját is kibillentette a lojalitásából. Lehet a kormányzati lapok és szócsöveik érve, hogy a nácizásért Gyurcsány a hibás, csak ez nehezen hihető. Hamarosan a fideszeseknek is feltűnik majd, hogy amikor elfogynak az érvek, jön a DK elnökének hibáztatása, vagyis megáll a tudomány Orbánéknál.

Ez a lemez nagyon hamar le fog járni..

loading...