Legyen ünnep(i) a hajad is!

Nagyobb ünnepek, események, rendezvények, kulturális programok előtt ne csak a testedet öltöztesd díszbe, hanem a hajadat is. Add meg a módját, elegáns, csillogó ruhához készíts vagy készíttess hozzáillő frizurát, legyen más, mint a hétköznapokon, használd ki a hajformázás adta lehetőségeket.

A férfi hajápolás, a hozzávaló készítmények használata napjainkban már elfogadott, természetes dolog, egy szépen elkészített férfi frizurának legalább akkora a jelentősége, mint egy nőinek. Mindegy, hogy milyen esemény megünneplésére készülsz, egy jól eltalált frizura ünnepi változata biztos nyerő lesz, amire nemcsak Te és partnered lesz büszke, de mások is megcsodálják majd.

Add meg a módját, ünnepelj!

Fejezd ki az ünnep, a számodra fontos esemény jelentőségét, öltöztesd ünneplőbe magadat, vonatkozzon ez a gondosan elkészített frizurádra is. A #Barba Italiana természetes összetevőjű hajformázói segítségével könnyedén kreálhatsz magad is ünnepi frizurát. 

A jó frizura alapja a gondosan ápolt haj, amely nemcsak a használt készítményektől, de a hajvágástól, a hajápolási szokásaidtól is függ. Minden évszakban fontos az időjárásnak megfelelő hajápolás, a haj védelme, akár az extrém hideggel, akár az erős napsugárzással szemben. Télen a sapkahordás miatt zsírosodhat, a fűtés miatt kiszáradhat a fejbőr, így megfelelő készítményekkel érdemes védekezni ellene, a szokásosnál erősebb, évszaknak megfelelő ápolótermékeket használni. Összességében több figyelmet kell fordítani a gondozásra és a károsodások megelőzésére.

Milyen hajápoló termékeket válassz?

A magabiztos, határozott megjelenéshez a kifogástalan frizura is hozzájárul, ennek alapját pedig a haj kifogástalan állapota adja. Nemcsak a hajad, hanem a fejbőröd egészségének is figyelmet kell szentelned, hiszen a hajad egészsége a hajhagymáknál kezdődik. 

Részesítsd előnyben a hajtípusodnak megfelelő, természetes összetevőket tartalmazó hajápoló és hajformázó készítményeket. Életviteleddel, egészséges táplálkozással, elegendő folyadék fogyasztásával hozzájárulsz hajad egészségéhez, ezekről se feledkezz meg. 

Amennyiben jelentősebb mennyiségű hajhullást tapasztalsz, érdemes foglalkozni a problémával, hiszen a genetikán kívül káros környezeti tényezők, a stressz, egyes betegségek, gyógyszerek, vitaminhiány, rosszul megválasztott hajápoló készítmények is szerepet játszhatnak benne. 

Készíts ünnepi frizurát egyszerűen!

A tökéletesen nyírt, arctípusodnak, életvitelednek megfelelő frizura különleges alkalmakra némi hajformázó segítségével pillanatok alatt ünnepivé varázsolható. Különféle erősségű zselék, habok, waxok, lakkok állnak rendelkezésedre, ha valami kivételeset alkotnál. Tartást adnak a hajnak, segítségükkel a tincsek formázhatók, azonban vigyázz, csak kis mennyiséget használj, különben elnehezítik, zsírossá teszik a frizurát, és az ellenkező hatást éred el velük. 

Bármilyen hajviseletet is szeretnél, törekedj a természetességre, a frizura passzoljon az arcformádhoz, stílusodhoz.

loading...