Áldozó Tamás pápai fideszes polgármester szerint Amerika miatt van háború Ukrajnában

Kép forrása: aldozotamas.hu

Nehéz elképzelni, hogy a kormányoldalon sokak úgy vélik, Amerika tehet az orosz agresszor támadásáról, civilek meggyilkolásáról, nők megerőszakolásáról. Mindkét oldalon emberek halnak meg naponta, a fideszes Áldozó Tamás erre egyáltalán nincs tekintettel, sőt: jogászként, értelmiségiként is összeesküvés-elmélette magyarázza meg a mészárlás okait.

Mindenkelőtt le kell szögeznünk:

  • 1, Nincs rendben, hogy Ukrajna a kárpátaljai magyarokkal iszonyúan, a méltóságukat és az egzisztenciájukat sértve lépett fel. Senki nem állította, hogy ez indokolt lett volna.
  • 2, Kárpátaljai magyarok is érintettek a háborúban, amit Oroszország és annak koronázatlan agresszora, Putyin indított. Még akkor is, ha ezt Szijjártó Péter gyáva kimondani.
  • 3, Jelenleg egy olyan háborús helyzet állt elő, amiben a diszkriminatív ukrajnai döntéseket, intézkedéseket jóval hátrébb kell sorolnunk, ugyanis kárpátaljai magyar honfitársaink ÉLETE múlik azon, hogy az orosz támadók épp milyen tiltott fegyvert vetnek be, vagy bombázzák őket halálra drónokkal.
  • 4, Amerikát hibáztatni Putyin ész nélküli inváziója miatt merő ostobaság. Áldozó Tamás fújhatja a kormány nótáját, de legalább annyi kegyelet lehetne benne, hogy beismeri: azért haltak meg emberek, szakadtak szét családok, mert Oroszország (nem, nem Amerika) lerohanta Ukrajnát, és vele együtt a kárpátaljai magyarokat is veszélybe sodorta.
  • 5, A bucsai mészárlásban csak azért öltek meg egy Navalnij vezetéknevű férfit, mert úgy hívták, ahogy a Putyin által bebörtönzött ellenzéki újságírót. Semmi rosszat nem tett, csak kiment a háza elé cigarettázni. Oroszország lenne a mintademokrácia, ahol koncepciós perben ítélték el Navalnijt? Őket védje inkább a „Nyugat?”

Szégyellje magát Áldozó Tamás és mindenki, aki a háborút megpróbálja más köntösbe bújtatni! Ha egyetértesz, küldj Te is egy üzenetet a politikusi Facebook-oldalára, hátha rájön, hogy amit beszél, az se nem keresztény, se nem emberi!

loading...