Vadai Ágnes: Polt Péter hivatalból indítson eljárást Szijjártó Péter ellen hazaárulás miatt

Vadai Ágnes pedofil vezetőt buktatna le
Kép forrása: MTI

A ma napvilágra került információk alapján az oroszok már nem a spájzban vannak, hanem a kormány dolgozószobáiban: az orosz titkosszolgálat évek óta gyakorlatilag korlátlan hozzáféréssel rendelkezik a Külügyminisztérium teljes informatikai rendszeréhez – áll az Egységben Magyarországért közleményében, amely szerint Szijjártó Péternek le kell mondania a külügyminiszteri pozícióról.

Az Egységben Magyarországért a Direkt36-nak arra a kedden megjelent cikkére, utalt, ami szerint Putyin hekkerei is látják a magyar külügy titkait, az Orbán-kormány évek óta nem bírja elhárítani őket.

„Nem állhat a Külügyminisztérium élén olyan ember, aki tudatosan kiszolgáltatta az országot orosz érdekeknek” – írták.

Az Egységben Magyarországért „Orbán Viktor tudatosan szolgáltatta ki Magyarországot Oroszországnak nemcsak egy hosszú távú gázszerződéssel, Paks 2 gigahitelével, hanem orosz kémek Budapestre telepítésével és a magyar kormány kibervédelmének szándékos leépítésével. Orbán Viktor ezért gátolja most is az egységes európai fellépést Oroszországgal szemben, Szijjártó Péter pedig ezért kapott kitüntetést Putyin jobbkezétől, Szergej Lavrovtól.”

Vadai Ágnes, a Honvédelmi és Rendészeti Bizottság alelnöke DK azt követeli, hogy Polt Péter legfőbb ügyész hivatalból indítson eljárást hazaárulás miatt.

„Mivel Polt Péter gyakran parlamenti írásbeli kérdések alapján indít eljárásokat, ezért írásbeli kérdésben fogom megkérdezni tőle, hogy ez mi, ha nem hazaárulás”

– írta közleményében Vadai Ágnes.

loading...