Bereczki Zoltán kiakadt a fideszes képviselő előtt a színpadon, mert nem mondták neki, hogy kampányrendezvényre hívták

Elsőként a nyugat.hu írta meg, hogy Bereczki Zoltán egy 1300 fős Vas megyei településen, Sén majdnem otthagyta a színpadot, amikor megtudta, hogy egy kormánypárti kampányrendezvényen lép fel, fideszes politikusok ugyanis állami finanszírozású ingyenes falusi koncerteken kampányolnak.

A lap szerint azt mondta Bereczki, hogy:

„Csak rátok való tekintettel maradok most itt, mert ez egy kampányrendezvény, és én ilyet nem vállalok! Ez egyértelműen benne van az aláírt szerződésemben!”

A helyi lap arról ír, hogy az első sorban ülő Nagy Róbert polgármester és Hende Csaba előtt az előadó azt is közölte, hogy gyomorforgatónak érzi, ami előtte a színpadon elhangzott.

Bereczki Zoltán rajongói oldalára ki is került egy szöveg, amiben Bereczki azt írja:

„Igen, csak és kizárólag a közönség miatt nem hagytam ott a rendezvényt, ezt ott el is mondtam! Nem, nem neveztem gyomorforgatónak a helyzetet, bár valóban annak tartom! Nem, ilyenkor nem tudom hova megyek! Felkérnek, megkérdezem, (nem én, a kollégáim) ugye nem politikai a rendezvény? Ha a válasz egyértelmű »nem«, akkor elindulunk. (A helyszínen valószínűleg szándékosan a közönségem vezették át, hogy lássák ott vagyok, nehogy hazamenjek!) Ilyenkor a kisebbik rossz az, ha az ember fölmegy és végig csinálja! Mindenki láthatta mi az eredménye, ha az ember a szerződés be nem tartása miatt hazamegy – még jobban meghurcolják! Lásd pl.: ByAlex – hisztis, Demjén – biztos részeg…!”

Bereczki azt írja, továbbra is a jóhiszeműség fogja vezetni ilyen helyzetekben, és mivel az ilyen méretű rendezvények túlnyomó többsége önkormányzati, előfordul, hogy valaki beszédet mond előtte, de most fordult elő először, hogy a szöveg kifejezetten politikai tartalmú volt. A polgármester bocsánatot kért az eset után.

loading...