Betelt a pohár: az Erdélyi Szövetségek Egyesülete jutalmat ad annak, aki Orbánra szavaz

Fotó: Ellenszel.hu

A pofátlanságnak is van határa. Megszoktuk már, hogy a Fidesz megpróbálja a határon túlról összeszedni a szavazóit, vagy rosszabb esetben Magyarországra bejelentkezett ukránokból toborozni a haderejét, de amit az Erdélyi Szövetségek Egyesülete tett közzé a napokban, már több a soknál.

A komment nagy felháborodást keltett. Olyannyira, hogy a szervezet Facebook-oldalát is letörölték. Ha kattintunk rá, jelenleg egy üres felület jelenik meg.

Az internet azonban nem felejt

Bemutatjuk, hogy a szervezet nyilvános adatai alapján mit tudhatunk erről a „határon túli” szövetségről.

A szervezetet az a Csiszár Mihály jegyzi, aki egyébként a debreceni Rotary klub tagja. Úgy látszik, a Fidesz imázsának is vállalhatatlan volt, hogy egy határon túliakat célzó szervezet jutalmat ajánl azoknak, akik Orbán hazug rendszerét támogatják.

Sajnos ez nem volt a legjobb kommunikációs ötlet, reméljük, Csiszár úr elgondolkodik azon, hogy érdemes volt-e a Dúcse túlbuzgó talpnyalójának lenni…


Cikkünkben korábban tévesen állítottuk, hogy Csiszár Mihály a Rotary klub elnöke. A valóság ezzel szemben az, hogy Csiszár Mihály a Rotary Klubban semmilyen tisztséget nem tölt be. A Rotary Klub lényege a jóakarat, abban nincs helye kirekesztésnek, a Rotary Club Debrecen megteszi a Rotary alapszabályának megfelelő lépéseket Csiszár Mihály taggal kapcsolatban.

loading...