Máris óriási kamuval bukott le a Fidesz politikusa, akit Völner Pál helyére jelöltek

A Fidesz megtalálta a tökéletes jelöltet a korrupciós botrányba belebukott Völner Pál helyére:

A politikus 2018-ban került fel arra a jegyzékre, amelyen a NAV azokat listázza, akiknél be nem jelentett alkalmazottat találtak. A 2014-es önkormányzati választások előtt Erős azt állította, van diplomája, de az újabb bemutatkozásából már hiányzik a diplomára utaló rész.

A Szabad Európa írta meg, hogy a Völner Pál helyett induló Erős Gábor felkerült a NAV azon listájára, ahol azoknak a vállalkozásoknak a listáját teszik közzé, amelyekről kiderült, hogy nem jelentették be alkalmazottjuk munkaviszonyát, azaz feketén foglalkoztatták.

A cikk azt is felidézi, hogy

Erős a 2014-es választások előtti bemutatkozásában még azt írta magáról, hogy ő egy, a „szakterületén diplomát szerző szakember” (ez olvasható itt és Völner Pál oldalán, itt is). Azóta a diplomára utaló kitétel már eltűnt az életrajzából, amelyben most csak annyi szerepel, hogy vendéglátó-üzletvezető végzettséget szerzett játékvezetői és fitneszszakedzői képesítései mellé.

Erős 2014 óta politizál a Fidesz színeiben Esztergomban, ebben az évben lett önkormányzati képviselő is. 2019-ben lett Hernádi Ádám alpolgármestere. Erős korábban labdarúgóbíró volt, Kassai mellett is megfordult asszisztensként, Bajnokok Ligája mérkőzéseken is részt vett.

loading...