Az Origo megpróbálta leleplezni a Telexet, de lyukra futott a Fidesz csicskamédiája

Az Origo hétfő este „A Telex már december 7-én elkészítette a Meghalt Csollány Szilveszter című cikket- mutatjuk a bizonyítékot” című írásban számolt be arról, hogy a Telex Csollány Szilveszter haláláról szóló publikációját az oldal forráskódja alapján már december 7-én létrehozták, és a lap szerint „rengetegen háborognak az interneten” emiatt.

Az Origo gondja az, hogy ők is megcsinálták ugyanezt, de a fideszes kettős mérce védi őket.

7hltO5KPakZ1Ko96s.png.webp

A 444 arra hívja fel a figyelmet, hogy

a szerző nevének feltüntetése nélkül megjelent írás már önmagában is méretes hülyeség, hiszen a világ minden normális sajtótermékénél bevett gyakorlat, hogy ha egy híres emberről kiderül, hogy súlyos betegséggel küzd, vagy életveszélyes állapotban került kórházba, akkor előre elkészítik a nekrológját, hogy ne a halálhír bejelentésének pillanatában kelljen gyorsan összeollózni valamit, hanem méltó módon emlékezhessenek rá.

De ez nem minden:

amivel az Origo „megvádolta” a Telexet, azt ők maguk is elkövették.

Kiderült ugyanis, hogy az Origónak is volt bekészített anyaga Csollány halálára, és az url alapján a „Csollány Szilveszter élete képekben” című összeállítás szintén 2021. december 7-ei dátummal születhetett, pont mint az általuk kifogásolt Telex-cikk.

Ennyit Orbán csicskamédiájáról.

Kép forrása: 444
loading...