Kizárták az MSZP-ből Bangóné Borbély Ildikót, mert hazudott a diplomájáról

Kép forrása: MTI

Az MSZP Országos Elnöksége 2022. január 23-i rendkívüli ülésén kizárta a pártból Bangóné Borbély Ildikót, mert végzettségével kapcsolatban megtévesztette a közvéleményt.

Az MSZP Országos Elnöksége 2022. január 23-i rendkívüli ülésén megállapította, hogy Bangóné Borbély Ildikó az iskolai végzettségével kapcsolatban megtévesztette a közvéleményt és a Magyar Szocialista Párt közösségét, így politikai útjaik elválnak egymástól

– közölte a párt. Mint írták, a szocialisták közössége következetesen elítéli azokat a cselekedeteket, amikor valaki a követelmények megkerülésével, azok nem teljesítése mellett próbál diplomához jutni vagy nemlétező végzettséggel él vissza.

Bangóné Borbély Ildikó a mai naptól nem tagja az MSZP-nek, a Magyar Szocialista Párt választáson nem indítja, és felszólítja parlamenti mandátuma visszaadására

– áll a Párt közleményében.

A szocialista párt ezzel lezártnak tekinti az ügyet, tették hozzá. Az MSZP „elvárja, hogy a Völner-Schadl korrupciós botrányban lebukott fideszes politikusok is távozzanak a közéletből”, zárták a közleményt.

loading...