Kövér László most éppen egy norvég tévéreklám miatt őrjöngött Bayer Zsolt műsorában

Kép forrása: MTI

Bayer Zsolt azzal vezette fel műsorának legutóbbi adását, hogy mire az a képernyőre kerül, advent első vasárnapja lesz és hamarosan érkezik a Mikulás. A műsorvezető először felelevenítette az ünneppel kapcsolatos gyerekkori emlékeit, majd a stúdióban levetítették a norvég posta reklámját, amelyben a Mikulás szerelmes lesz egy férfiba.

Kövér László és Bayer Zsolt rögtön az elején egyetértett abban, hogy a világ egyre gyorsabban rohan a vesztébe; a házelnök azt mondta, jelenleg hideg polgárháború zajlik a világban

– írja a 24.hu.

A műsor további részében Bayer Zsolt fogadta Kövér László házelnököt, és megkérdezte tőle, hogy akkor is megalapították volna-e a Fideszt, ha már akkor tudják, hogy 2021-ben a szabadságot majd az jelenti, hogy a norvég posta reklámjában homoszexuálisnak állítják be a Mikulást.

A mostanában több botrány alanyaként felbukkanó Kövér László azt felelte:

első felindulásukban vélhetően azt mondták volna, hogy „akkor csinálja, akinek két mamája van, de ez ma már nem annyira mellbevágó dolog, mint akkoriban lett volna”. Kövér László szerint végül mégis megalapították volna a Fideszt, mégpedig azért, hogy próbáljanak ellenállni a gonosznak. 

A fideszes házelnök a norvég reklám miatt várja a katolikus egyház és minden jóérzésű keresztyén tiltakozását, amiért meggyalázták Szent Miklós emlékét, és

„köpnek mindarra a hagyományra, ami ebből fakadt évezredeken át”.

Azt mondta, szerinte ez nem egy egyszerű, olcsó poén, amit egy államinak nevezett cég meg a média megenged magának, hanem ez a legocsmányabb kereszténygyalázás, ami az utóbbi években persze már megszokottá válik, de „ha úgy viselkedünk, mintha ez a mindennapok része lehetne, akkor persze az is lesz előbb-utóbb”.

Kövér és Bayer abban is egyetértettek, hogy ez a reklám a normális, tisztességes homoszexuális felebarátaikat is felháborítja.

loading...