Téboly: Címlapon hozta le a Blikk, milyen módon alszik Várkonyi Andrea Mészáros Lőrinc mellkasán

Mészáros Lőrinc új felesége intim házassági titkait is megosztotta legújabb könyvében. Várkonyi Andrea „felfogása szerint” a minőségi párkapcsolat az, amelyik minden értelemben kielégítő tud lenni. Az újdonsült NER-feleség szerint a pénz nem számít, hanem hogy „valamit kezd az életével.”

Bővebben is kifejtette, milyen számára az ideális férfi:

„Az én szememben a férfiasságba beletartozik az is, hogy az illető valamit elért az élete során, saját karrierje, egzisztenciája van. Itt nem a forintok számítanak, hanem hogy valamit kezd az életével. Egy férfihoz számomra a hatalom is hozzátartozik. Nem politikai hatalom, hanem az, hogy a pályáján nem a ranglétra alján áll, hanem fel tud mutatni valamit, amit elért, kiharcolt, saját érdemei, tudása, képzettsége alapján“.

Később intim házassági részletekről is beszámol:

„Korábban soha senkivel nem tudtam összeölelkezve aludni, még egy délutáni szunyókálás erejéig sem. (…) Sokáig azt hittem, csak a romantikus filmekben létezik, hogy két ember egymás karjában szenderedik el, de most, amióta megtaláltam a páromat, meglepődve figyeltem fel rá, hogy csak ráhajtom a fejem a mellkasára, és mint a kisbaba, úgy alszom.

(…) A mostani párkapcsolatomban azt is észrevettem, hogy sokkal többször el tudom magam sírni, amikor beszélek magamról, bármilyen személyes történetemről, mert a másik olyan támogató, megtartó, bizalommal teli közeget teremt, amelyben érzem, hogy ezt biztonsággal megtehetem, és nem élnek vele vissza.“

Blikk szerint Várkonyi Andrea a kötetben külön kitér arra, hogy bár fontos neki, hogy felnézzen kedvesére, nem akarja magát eltartatni, mindenképpen dolgozni akar.

Hont András, az Átlátszó újságírója úgy kommentálta a romantikus hírt, hogy

Erős hétkezdet. várom a Ripost riposztját Beatrix és Bharat alvási szokásairól.

loading...