Óriási botrány Sárváron: felírják annak a házszámát, akik nem írják alá a STOP Gyurcsány, STOP Karácsony petíciót

Klimits István sárvári független képviselő nyílt levéllel fordult a Fidesz helyi szervezetének elnökéhez, amelyben arról ír, hogy

felírják Sárváron annak a házszámát, akik nem írják alá a STOP Gyurcsány, STOP Karácsony petíciót.

Az ugytudjuk.hu által kiszúrt levelet a Facebookon osztotta meg Klimits, azt pedig dr. Már Tivadarnak a város alpolgármesterének és a Fidesz sárvári szervezete elnökének címezte.

Klimits felidézi, hogy az elmúlt hetekben a városban is nagy intenzitással indult meg az aláírásgyűjtés a STOP Gyurcsány, STOP Karácsony petícióhoz. A képviselő szerint a fideszes városvezetők viszont mindig azt hangsúlyozták, hogy Sárváron nincs, és nem is lesz jelen az országos politika, ennek ellenére már Kondora István polgármester is személyesen gyűjtötte az aláírásokat a Hild-parkban.

A független képviselő szerint azonban a városban ennél már egyel tovább mennek a petíció támogatói, Klimits ugyanis arról számol be, hogy már nem csak Sárvár közterein gyűjtenek aláírást, hanem a sárvári lakosokat otthonukban is felkeresik.

A képviselő szerint ezzel még nem is lenne akkora probléma, viszont „nagyon sok kertvárosi lakosnál és személyesen nálam is nagy felháborodást váltott ki, hogy felírják azon sárvári polgárok házszámát, akik nem írják alá a petíciót, és nem szimpatizálnak a kormánypárttal”

– írja a levélben Klimits.

A képviselő a levélben végül több kérdést is feltesz Máhrnak, például azt, hogy erkölcsös-e szamon tartani, hogy ki nem írta alá a petíciót, milyen rendszerbe kerülnek ezek az adatok, valamint azt, hogy hátrányos helyzetbe kerülhetnek-e a jövőben azok, akik nem írták alá az ívet.

loading...